Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. október 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. október 1.

Minyázávúúút Gábor! Nyikto nyet az szusztvujet!
Nekem nem az bizti! Egyedül vagyok az egész osztályon!
Mindenki lent nyomul a Balcsin orsz. sales találkozón!
Egészségetekre!
Én bejöttem 10-re, szép lassan megreggeliztem, mert a reggeli fontos! :-) Majd elpötyögök egy keveset, utánna húzok a rákba! Icc a bjúiful déj...héjjjjjj! Mitől lenne szar ha tele a pocim, szól a zene mint álllllat, és akkor állok fel innen amikor csak akarok!
No vácápossz niggerosz! Rengeteg minden volt mán megen, úgyhogy szelektálok.
Tegnap Motyi kollégámat és engem is lecsesztek. Kint a konyhában ezt megdumcsiztuk és újra felidéztük a régi és oly galád módon feledésbe merült kedvenc mondásunkat:
" FIAM! NE HAGYD HOGY A FEJEDRE SZARJANAK! VAN NEKED SZÁD IS!!! " :-) Mekkora komolyság és milyen igaz!
Ez a BKV!!!! Jajjjj...szívem egyetlen igaz szerelme! Komolyan. Az ok hogy mindíg van valami fenforgás, de lassan biztos hogy úgy telibeverek valakit a buszon hogy megdöglend! Tegnap mikoris, émelyegve és a hányigerrel küszködve felmásztam a buszra egy csodás félcsövinger pár nyomult fel elém ezzel a busz ajtajába kényszerítve.
Dönörűek voltak. A nő szemüveges, a haja csatakokban lóg, ami nem kis teljesítmény figyelmbe véve azt a tényt hogy öcsi frizkója volt azaz nem lehetett hosszabb 8 cm-nél. A fogaitól egy fogorvos a helyszínen elélvezett volna!
Fogszabályzónak én minimum egy vonatsínt tudtam volna elképzelni neki...talán az kibírja. Olyan csábos volt a mosolya hogy a majom zokogva verte volna ki a banánt a kezéből. De a forma...asssssztaaaaa...ő volt A PASI!
Koszos. Büdös. Miteszeres. Korpás. Fekete körmök. Volt 3 foga az is fájt neki, mert olyan fekete volt! Megvan?
Széééééééép! Na ezek ott dörgölőztek amitól alaphangon lázadozott a gyomrom és erősen küzdöttem a reggeli kávém lentartásáért. Búvár kávé lett majdnem! Tiffany-t meghazuttoló tinibugyit nedvesítő szirupos történetünk ott csúcsosodott ki amikor ez a két gyönyörűség az őket körülvevő lassan terjengő bűzfelhőben vadul egymásnakesett és úgy gondolták megdöntik a csókmaratoni rekordott. Ekkor már jött a köd....a rosszullét lila köde és a gyomrom egyenletes lüktetése. Nem beszélve szegény szaglószervemről amelyik szerintem végzetes és helyrehozhatatlan károsodást szenvedett! Persze dörgölözdtek is!!!!!!! Én meg próbáltam egy síkba kerülni az ajtóval, de amikor ez nem ment akkor már csak arra koncentráltam hogy ne üssek! Ölni akartam! De ugyan annyit kapok érte mint egy rendes emberért!
A tegnap este hatása miatt / Imádlak Drága! De ez titok, másnak el ne mond! ;) /és talán azért, mert többet sikerült aludnom mint 2-3 óra ma kipihent vagyok és aranyos! :-) Reggel átadtam a helyem egy idős bácsinak!
Valahogy ez a vén picsáknál nem jut eszembe! A metrón meg egy 76 éves öregúrral beszélgettem. Az úr szó szerint értendő...nem bácsi...úr. Tiszta oldscool volt az öreg és 3 perc alatt kivívta a tiszteletemet ami nem kis dolog.
Jhonyval megyünk ebédelni a Patkó Bandi nevezetű talponállóba ahol 700 pénzért nyomják a svédasztalt és ezért annyit túrsz bele az arcodba amennyit nem szégyelel!
Enni kéne egy jó lekváros grillcsirkét tibicsokival és ubisalival....nyammm :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat