Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. június 13.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. június 13.

Már megint a suli miatt ugrottm fel, úgyhogy hüp-hüp-hüp Barbitrükk, már itt sem vagyok :)
Hamár hüp-hüp...buli...katasztrófa.
A zene az isteni volt...light langymeleg magyar "slágerek" erőséktől /a kis betű nem véletlen..ennyire tisztelem a szakmai tudását és izlését ennek az emberkének akit DJ-nek csúfolnak.
Rettenet tehetségtelen keverések..kb. mintha egy magnót kapcsolnának ki és egy másikat be...a harmónia, átfedés és stílus teljes hiányában! Ülj le egyes. Nagyterem tragédia, kisterem szintúgy. Lehet hogy ezért, vagy nem tom mééé de csapnivalóan szerencsétlenek voltunk :))) szóval szánalaom. Mindenki kóválygott és tisztelte az ütemet azaz még véletlenül se lépett rá...bár nem sok értelemes ütemre emlékszem a számok között. Véletlenül majd mindenkit megütöttem rám nem jellemző módon, kb. 3-4 alkalommal akartam hanyatt vágódni, mert tapadt a cipőm és még vagy 10 ilyen apró és kevéssé apró de annál inkább bosszantó dolog.
De legrosszabb az az amikor a kisteremből ahol igen méltán híres "csavard fel a szőnyeget" láger megy, amitől eszement futásnak indultam a nagyobbik felé megváltást remélve, ahol mint aki atomvillanást lát bamba borjú fejjel néztem a Dj-t. Hogy mé? Anyámé....mert mi üvölt egy trance-hause bulin? Háááááááááát KOMÁR LACI HÉ KIS KÓCOS HOL VAN AZ ANYÁD?! kezdetű nóta hause verzióban...csoda ha sírni volt kedvem? De a lányok megmentették a bulit, mert legalább 3x olyan lelkesen nyomták, egy minimális erőt adva ezzel nekünk. És csetlettek botlottak amíg a bulinak vége nem lett...itt a mese vége, jó éjt gyerekek.
E-Klub leszerepelt, nem tudom mikor teszem be oda megint a lábamat.
Legyetek jók csók mindenkinek.
Már várom mikor mehetek hozzád kedvesem!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat