Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. március 29.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. március 29.

A névanpi ünnepljünk buli gyakorlatilag folytatódott pénteken, majd szombaton, na meg persze vasárnap és hétfőn is...az persze duplán, mert nyuszis ünnep van...és hát testvéreim a Nyúlban vagy mifene!!! :))) A család elhúzott az áztassuk magunkat kisszakkörre Hévízre. Öcsém is csatlakozott egy hétre. Úgyhogy most egy hétig egyedül, utánna meg már kettesben!
Fogadjunk hogy öcsém már most fogadásokat köt lent anyuékkal hogy mikor jön haza szombaton mekkora felfordulás várja :)))
Szerintem nyerni fog! :))))))))))))))))))
Bob munkatárs beteget jelentett, de természettudomány csodákra képes...egy kevés gyógynövényes terápia torokfertőtlenítővel + egy kis szakszerű ápolás éééééés két nap alatt gyógyulófélben levőnek lett nyilvánítva.
Ma csörög a mobil...a pü-i igazgató volt hogy na végiggondoltam-e?
Hiába minden...mondtam hogy még egy infora várok...máskülönben a munkám elején lévő 3-6 hónapos pénzkiesést nem tudom bevállalni :(
Hajthatatlan és engem akar! :)))))))) Beszéljünk, oldjuk meg ilyenek!
Ááááááááááááá nem tudom mit lát bennem, de benézte! :)))

Azért jó a háromnapos hétvége, mert ki tudod magad pihenni...mármint elvileg! De gyakorlatilag szarabbul nézek ki és kevesebbet aludtam a három nap alatt mint azt a szervezetem szerette volna ezért most büntet. Talán finnyás és nem tetszett neki ez a három-négy napos maraton, mert buta fejjel meredek a monitorra, néha-néha tök szexin keresztbeáll a szemem és a fejem is alvásirányba lendül...de félek ha elalszom és lefejelem a klaviatúrát az orromban marad egy gomb a klaviatúrából és az felettébb kellemetlen lenne....ja és egy cseppett se trendi...mint tudjuk ez a mai világban fontos....viszont gizda! :))) Keresztbeállós szemű, nyálfolyatós visszaszürcsögős orrában mondjuk egy t betűvel és az arcán egy bamba borjú mosolyával. Háááááát nem édi. Szerintem ezzel akár fel is léphetnék! :)))

Hugi! Köszi szépen hogy eltartasz! Hálás bratyesz vagyok, majd főzők, mosok és takarítok! :)))))))))

Na sziasztok ennyit mára, elhúztam a Bankcenterbe egy két és fél órás compliance trainingre....és nem tudom megúszni, nem ismerős tartja....brühü-brühü :( majd igyekszem nem hangosan horkolni! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat