Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. december 17.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. december 17.

Tegnap inkogníííííítóztam...izgalmas dolog...szerintem! :)))
Ma szabadságon vagyok, így csak bejöttem a egyetemi cuccaimat intézni.
Reggel felkeltem és már senki nem volt otthon....és olyan kellemes érzés fogott el, hogy megfogtam magam és engedtem a kádba vizet, bereaktam egy buli CD-t feltekertem a hangerőt és úgy fürödtem, meg hajatmostam és ilyenek...majd rájöttem hogy egy ilyen szép napot meg kell tisztelni....és bár jeans day van a bankban...úgy döntöttem hogy a szép napot meg kell tisztelni.
Felkaptam egy sportelegance ruhát....garbó, zakó stb... szóval dögös! :-)))))
Ledöglöttem az ágyra és reggelizés közepette megnéztem a Télapu2-t. Utánna elszívtam egy cigit és élveztem a szabadság örömét.
Már furcsán indult a nap és ahogy ültem az autóba és jöttek a jobbnál jobb zenék egyre érdekesebb gondolataim támadtak.
Élveztem hogy ebben az autóban ülök és üvölt az X-ibit és rájöttem milyen furcsa is az ember.
Itt vagyok én. Bármilyen érzést....legyen az akár jó akár rossz úgy el tudok rakni hogy nem látszik más csak egy érzelemmentes jéghideg valaki aki szarik mindenre és mindenkire...na jó és kicsit sznob, és még beképzelt feje is van! :) És tényleg üres vagyok olyankor...nem csak ezt érzem...és tényleg nem érdekel semmi.
Azután elgondolkodom hogy miért is van ez így...tudom miért... de tenni ellene? Nehéz!
Majd megszólal a Régi Nyár és olyan elfolytott érzelmek jönnek elő belőlem hogy nincs rá okom mégis érzem hogy könnyezek....
És ez a két érzés 1mp-en belüli jelenléte ráébreszt arra hogy az élet nevű játékban más fontos és más számít....számít hogy milyen a nőd az autód és mennyi van a bankszámládon....de nem ez fontos!!!
Rájössz hogy a túléléshez az kell amilyen az egyik részed...racionális a végletekig...objektív minden esetben...kemény...és hideg. És a másik részed az ami miatt érdemes élned.
Mert miért is érdemes élni? Csak az érzelmekért, hisz mindenkinek más fontos és mindenki más...de a boldogság, az öröm és az érzések ugyan azok amiket emberek, tárgyak, állatok vagy bármi iránt érzünk....ÉS ÉRZÜNK!!! Még akkor is ha nem akarunk mert úgy könnyebb...DE ÉRZÜNK!!! És ezért érdemes élni! Érezni néha fáj, érezni néha rossz...de üresnek lenni a világon a legrosszabb. Még a fájdalom is jobb érzés mint az üresség...Tudom!
Szóval ez a különbség a között hogy mi számít és mi fontos az életben.
Most azt hiszem ennyi elég úgyis túl sokat írtam le abból amit nem szoktam szinte senkivel megosztani...és lám mégis leírom...miért?
Nem tudom...talán mert próbálok nem mindent félrerakni már, hanem megosztani...
Mert ezek nem csak az én gondolataim, hanem nagyon sok emberé akik lehet hogy soha se jönnek rá hogy mi fontos és mi számít, mert már összemosódott ez a két dolog.
Vagy talán mert itt a karácsony...fogjuk bármire is...az érzelmek azok amik miatt minden reggel érdemes felkelni.
És ha felfogtuk azt hogy mások akik tényleg mások...de sokszor mégse...mert éreznek akár jót akár rosszat...ha érzékenyebbek leszünk velük és megpróbálunk velük együtt érezni, vagy magunkból kiindulni és az érzéseinkből, máris nem olyan mások mint azt hittük.
Mert ők is emberek.

Bye



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat