Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. december 14.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. december 14.

Onnantól kezdve hogy elindultam az állásinterjúra már egy hulladkékká változott a napom.
Az interjú förtelmesen szarra sikeredett.
A HR-es egy igazi flegma mondj bármit is max fintorgok és különben se vagy szimpi húzzá innen a rákba típusú néni volt.
Persze lehet hogy ez is csak egy rátermettségi teszt volt, de elérte a célját...bezavart és szar lett...mindent utólag tudtam jóformán csak kimagyarázni. Szóval ez ugrott. Nem is ez idegesít, hanem az hogy az utolsó körben mindezt! Ááááááááááááá mert ha az első körben ez megtörténik aszondom ok. Izgultam vagy gyíkom tudja, de ez már csak pofavizit szokott lenni, erre bekeményítettek mint állat. Na mindegy.
Ezek után találkoztam osztálytársnőmmel, akitől megtudtam a vizsgaidőpontokat és kaptam tőle fénymásolni valót, na meg egy érdekes infot. Miszerint ha nincs beírva a tavalyi filozófia jegyem az Indexxxbe akkor különbözeti vizsgát kell tennem, mert a filo tanár most egy hónapja gyomorrákban meghalt.
Részvétem meg minden és tényleg jó tanár volt...de tényleg még ezt is én szopjam be?! Ne máááááááár!!!!!!!!!!!! És nincs beírva...hiába adtam le azt a szart, semmit se töltöttek ki benne! Kötsögök!
Na és BKV 4ever!!! Úgyis rég volt story...legalábbis olyan amit leírtam.
Szóval emberünk nagyon kemény fajta. A BKV+ járaton utazik reggel fél 7-kor és így néha van szerencsénk látni ezt a agytrösztöt. Kora kb. 16 év. Stílusát tekintve, márha lehet ezt stílusnak csúfolni....skinhead. Szép mi? Na a pláne hogy...tessék kapaszkodni...emberünk...Roma! Cigány! AfroMagyar! :)))
Ez már elég szürreális így is és elég keményen elgondolkoztatott hogy ő most akkor mi is?!?!?!
De a neve...a beceneve ennek a tirpák baromarcú hulladéknak...
Hát úgy híjjják hogy PSSSSZIHÓÓÓÓ......és azt hiszem itt van az a pont amikor a tolerancia megszűnik és az ember már csak azért meghúzná a ravaszt hogy segítsen! Igen segítsen, mert az nem létezik hogy ez neki nem fáj nagyon!!!! Ez a létforma ami valahol a bojtos úszójú halak és az egysejtűek közöt helyezkedik el, igen szemléletes példázza azt hogy az élet kegyetlen, de ha hülye vagy még kegyetlenebb!
Ma megyek fodrászolni végre! Legalábbis elméletben, amíg nem telefonálok és Viktor nem közli hogy eeeeeeee szóval nem lenne jobb hétvégén? :)))
És felkerült a szekrényre az ajtó....
Komolyság és űűűűber fasza, meg minden!!!! :)))))))

The End...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat