Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. február 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. február 1.

Nem vágom! Ez most mi volt? Kicsit bután állok a tegnap estével kapcsolatban. Vagy ahogy Balázs tesa mondaná "Na most ki kivel van???" :)
Dumcsiztam Bob-bal telefonon, majd hazafelé vettem az irányt.
Kilépvén a bankból, elkezdtem sétálni a metro felé...majd elhaladtam egy Suzuki mellett...majd a tipikus filmes jelenet.
Ablak le...29 éves /mint utólag megtudtam/ csinos kolléganő /láttam vagy kétszer/ "szia, merre mész? elvihetlek?"
De most komolyan! Végignéztem rajta, majd magamon...ő normál csini cucc, tipikusan nőies nő...ahogy egy bankban elvárnák én meg farmer sporcipő, dzseki, baseball satyi és hátitátyó...szóval tipikus fiatal gettótöltelék forma akit nem szeretsz ha mögötted áll a BKV-n...ekkor dönötöttem úgy hogy na erre most már kíváncsi vagyok...beveti a legszarabb dumát...ismerlek valahonnan...erre nem kiderül hogy tényleg?!...Keresztúri volt! Ettől még az is jobb lett volna olyan Belga-san hogy: A-s vagy vagy B-s? C-s?! Húúúúú!
Akkor most járunk? :)))
De akkor se vágom!!! Ilyen van??? A probléma, hogy nem tudtam eldönteni hogy tényleg azt akarta csak kideríteni hogy isemer-e, vagy mostanság a 30 közeli nők ilyen lazán szednek fel egy srácot?!
Nem derült ki, én meg nem erőltettem...de jót beszélgettünk, megittunk egy teát oszt go home,mert már alig láttam ki a fejemből olyan fáradt voltam.

Ne menjenek sehová...a szünet után folytatjuk ahogy Huan Száncsez Domingez Del Rodrííígó multimiliomos mákültetvényes a bájos vak, árva, néma és süket szobalánynak Huanííííta Vikárió Petronellának szerelmet vall...addig egy kis TV Shop! ! !

Na és még nem is meséltem...feljebb költöztünk az irodaházban 2 emeletet...itt a 4-dik emeleti méltán hirhedt "Vidám barakk style" helyett néma kuss és hullaszag van. Na meg a Sales Head itt ül tőlem 5 méterre :) Fincsi miiiiii?
De ez legalább egy zártabb félreeső irodarész, aminek megvannak a maga előnyei is! Pl. hogy este itt már nincs senki és abszolult nincs szem előtt ez az iroda ;-))) Hmmmmmmmmmmmmm....
Áááááááááááááááá ne! Hát még az asztalok is pont jók ;o) Hát ez kész! ! !

Mögkérdezték hogy milyen az amikor valaki szerelmes a szerelmbe, mert nem értik! Ez is titta pszihomágia.

Aki még nem volt igazán szerelmes, vagy már volt és elhiszi soha többet nem lesz az, vagy aki a filmes rózsaszínű ködre és tüzijátékra gondol amikor szerelemről van szó, ezért elhiszi nem szerelmes és sose volt az/pedig csak nem vakon és lángolóan hanem normálisan az embert minnél jobban megismerve szereti meg...szerelmes lesz az emberbe/ vagy egyedül van régóta, esetleg olyan mértékű szeretethiánya van, képes az általa hőn áhított érzést keresni kutatni, már mszinte megszállottként...bárhol és bárkiben. Ezért ezek az emberek igazából hiába jön a bárki...nem a bárki az aki iránt éreznek...hanem egy érzést akarnak átélni...amit pont ezért nem is fognak, ez a legjobb amit kaphatnak az élettől, a legrosszabb hogy egyszer tényleg szerelmesek lesznek, általában úgy hogy észre se veszik és ahogy a mesében szokott lenni ilyenkor visszakapnak mindent az élettől.
Ezek az emberek jönnek hódítanak és mennek...mert keresik tovább az érzést...nincs türelem vagy tolerancia se kompromisszum. De ha egyedül vannak is azt mondják de jó lenne újra szerelmesnek lenni...űzik hajtják az érzést magát, ezért mondjuk azt hogy szerelmesek a szerelembe.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat