Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. október 8.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. október 8.

Péntek este 6 óra van és még mindíg a munkahelyemen ülök. Annyi a munka hogy nem bírom, meg persze lusta dög is vagyok.
Szörnyű elhatározásra jutottam...lehet hogy jövő héten csak párszor nézek fel ide, mert kezd itt bent veszélyes lenni a helyzet és nem engedhetem meg hogy kirúgjanak.
Tegnap már 1/2 9-kor ágyikóban voltam és aludtam olyan hulla voltam...SZERETNÉK MÁR UNATKOZNI!!!!
Kezdek egyre lestrapáltabb lenni és egybefolynak a napok.
Nem lesz ez így jó. És ha nem jó? Tudok ellene tenni valamit?
Ja ha nem foglalkozom semmivel és senkivel meg kétszer állok fel egy nap itt a munkahelyemen...akkor végzek fél 6, 6 körül...utánna haza...edzés...legkorábban 11-kor ágybakerülés 6 fél 7-kor kelés...munka...hétvége...lakásfelújítás.....és még suli sincs...jaaaaaaaajjjjj....hát én ezt nem fogom bírni.
De lehet hogy csak annyi a baj hogy szétszórt vagyok...egyfolytában valakin jár az eszem...hmmmm ez is a megoldás része lehet. De lehet hogy telefonos segítséget kérek vagy szimplán megkérem a gépet hogy vegy el a másik két segítségemet is. Ami marad az a megoldás? :)
Bár már dolgozunk a megoldáson hogy ez a mindkettőnk által tarthatatlan állapot megszűnjön, nehéz dolgok ezek...ez az idióta lakásfelújítás se jött túl jókor.
Szóval szétszórt vagyok és hülye. De ez nekem olyan szarul áll mint Batman-nek a tériszony...könyörgöm találjunk ki valamit mert ÉN EZT MÁR NEM BÍROM! ! !
Szükségem van rád! Szeretlek.
Valaki egyszer azt mondta nekem hogy a Szerelem néha fáj...igaza volt...azt hiszem egyszer majd elmondom neki hogy a szerelem tényleg fáj bassza meg! Gondolom a hiánya még jobban, de hát ilyen problémám mostanság nincs! :-)
no peacefullmyman megyek oszt krúzingolok vissza a workplacere mert perverzióm péntek este is itt bent szopni!!!! Citi Never Let Me Sleep!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat