Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. november 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. november 2.

Miért nem tud minden hétvége 3 napos lenni?
Akkor nem is utálnám annyira a hétfőt mint inkább a keddet! :)
Péntek este végre eljutottam fodrászhoz, így majdnem emberien nézek ki...Szerencsére a fél üzlet vágja a múlt hét eleji kis afféromat, így folyamatosan kaptam az ívet Viktortól is, meg még vagy egy fél tucat embertől! Mert megérdemlem...na mindegy!
Balázs egyetlen kicsiny drága muszkó-nyuszkó meg varratni akar anyukájával nekem BKV-s karszalagot. Hááááát nem tündér? NEM!!!
De örülének vala és lelkedeznek végre! Okot szolgáltattam arra hogy visszaadhassátok mérhetetlen gonoszságaim hadát!
Szombaton szobapakolás, vásárlás egész kicseszett nap.
Este találkoztam egy igazi Tündérrel, csak az volt a baj hogy nem maradhatunk tovább együtt...nagyon szeretek vele beszélgetni. Most lelkiismert furdalásom van és rettentően aggódok érte, de szerintem vagy nem hiszi el, vagy most nem nagyon érdekli...én meg szenvedek…de hajthatatlan. Hurrá!

Szombaton és Vasárnap is bevásárlások hada, de már szinte minden megvan. Szóval alakul a szobám! El se hiszem!
Nagyon kemény színe van!
Leginkább a sötét bordó és a világos szín keveredése álltal most a szobámnak olyan mediterrán hangulata van, csak hát a méretei még mindíg fél szobára emlékeztetnek sajnos, így egy két dolog és már tele is a szoba! Meg a tököm a lakásfelújítűással, de ez lényegtelen.

Kaptam még pénteken egy mailt, benne egy képet amit miután megnyitottam ráborultam a klaviatúrára és fetrengve, vinnyogva betegre röhögtem magam...ez nekem annyira tetszett hogy bár még 1 hónap mire aktuális lesz, de már most megosztom mindenkivel!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat