Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. november 26.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. november 26.

Milázs miguly mimaci mimost...
Mi? Most? Ja!!!! Na az vagyon most, hogy tegnap kaptam egy írásbeli figyelmeztetőt kedves főnöknőmtől a múlt heti nagy bakimért...hiába javítottam ki...nem fogom magam sajnáltatni, ha őszinte akarok lenni. Kijárt. Hónapok óta gyűjtögetek rá.
Most beváltottam. Komolyan még jót is tett.
Mert most legalább eldönthetem hogy akarok-e itt dolgozni és akkor újra megmutatom ahogy régen, hogy mily fontos és értékes része is vagyok a gépezetnek vagy qurva mód gyorsan állást nézek.
Asszem összegyúrom ezt a két lehetőséget és faintos csóka leszek és közben még állást keresek. Mert igénylem...így írásbelivel a hátam mögött az amúgyis könnyfakasztóan röhejes fizetésemet nem hinném hogy br. 5e ft-nál többel emelnék majd tavasszal.
És visz a vérem, már megint...de jó hogy ilyen vizuális vagyok...úúúúúúúgy örülök neki....de tényleg ;-)))
Nem nem lettem felhúzva egy kicsit se....ááááááááááá.....dehogy! :)
Asszem megint nekiállok tapétát kaparni otthon :)
Ma már van szekrényem tezstvéreim!!!!! Akkora hogy lehet benne ruhát is tartani, de akár hullát, szeretőt is...ki-ki igény szerint...bár ha szeretőt sokáig tartod benne előbb vagy utóbb mindkét fázison átmegy :o)
Már a polcokat a falra is megterveztem....naon komolyságos fantáziám van ám...szerintem ezt a lapszabászatban meglátják és inkább felmondanak! :)))))))
A fiúk csúnyán lecsesztek...ezt nem tudom hogy említettem-e, de ha nem most töredelmesen színt vallok.
Kivoltak rám...állítólag nem voltam elég brutál lent hétvégén a buliban...ezt a csorbát hamarosan ki kell köszörülnöm. Mert ugye gyáva népnek nincs hazája...de azért nem jó mindíg feltünőnek lenni...de hát ehez vannak szoktatva a drága fölieim.
Bár egy sima átlag szórakozni vágyó elpötyizek a zenére és bambulom a népet típusú bulilothalasztó jószágnak még így is sok voltam, de hát a szint nem ez...legalábbis úgy 10 ember szerint akik megkérdezték hogy mi a fene van velem? Biztos hiányolták a szokásos na most akkor is velem bulizik a fél hely és mindekire mosolygunk és viszont...alias...BAROMI NAGY PARTY VAN ITT KÉREM feelinget.
Kell ilyen is néha nem?
Egyedem begyedem legelek a begyeden....csumidázom a búrátokat édes arany drága tezstvíreim a nyúlban, moszt mán' elhagyám a lantot és nyomulok a Home Sweeeeeeet Home felé, úgyhogy nyalom a hangotokat és karmolom a pillantásotok!
Ja és egy arany gyöngyszemet had osszak meg veletek megen mert igénylitek....ultra morbidoooooooo

Fiú és a lány szeretkezés közben. A csaj kezdi a párbeszédet:
AIDS-es vagyok!
Én is.
Én csak vicceltem.
Ezután nem fogsz.






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat