Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. március 17.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. március 17.

Ma 13.00-kor állásinterjúra megyek....szoríjjjatok nékem Tezstvíreim a Nyúlban! Hívtak és nagyon akarnak...szerintem összekeverték az önéletrajzokat....éééééén pénzügyi tervezőnek??? :)
Óóóóóóóó és ma láttam reggel a Deákon az ősszel oly kedvesen megruházott BKV ellenőr bácsit....nem is tűnt fel hogy ekkora darab! Vagy csak edzeni jár hogy nehogy megint ha leköp egy magamfajta hülyegyereket akkor úgy megruházza mint én őt?! ;-))) Nem vagyok még mindíg magamra büszke, de ez van!
Öcsém üzent...megvan neki vezetésből a rutin vizsga!
Anyúúúúúúúúúú ha ez a kis nigger jogsit kap, mindenki párnázza körbe az autóját! :)))
Kifejezetten szarul vagyok közérzetileg meg mindenhogyan, csak nem vágom miért...remélem hamar elmúlik, mert a pü.-i igazgató bácsinak azért kell valamit alkotnom.
Rengeteg kari meghívót kapok mostanság, csak onnan nem ahonnan vártam :))) Sebaj Csucsu belépek én magamtól is....

Rossz dolog ha csalódnak az emberben, de az még rosszabb ha ezt lépten nyomon az orra alá is dörgölik. Sekélyes örömök márpedig vannak és ha az adott pillanatban ez tesz minket boldoggá, bár tudjuk hogy ez biza ótvar kevés, akkor is vállaljuk be. Ilyennek is kell lennie, ha ez alapján ítélnek az meg szomorú. De rossz érzés.

Végeztem az interjúval. Egy elég kemény és nyílt lapokkal játszó pénzügyi igazgatóval lett volna 1 órás interjúm...lett belőle 2.
A lényeg...szerződéses jogviszony...értékesítés csúcs szinten...azaz kiemelt ügyfélkör /gazdagok/ és nagy fizetés, de már a bekerüléshez is két hónap kell...tanulni....vizsgázni...utánna meg sales...tudom hogy képes vagyok rá. De olyan nagyon befásultam már itt és elbutultam ezen a helyen, hogy nem hiszek magamban, nem tudom hogy szeretném-e!? Azt hiszem félek, ez a jó szó!
Sokat tenni, sokat tanulni, az elején bizonytalan....ha fél év múlva is ott vagyok szinte biztos hogy nem viszek haza pár száz ezer forintnál kevesebbett, de ha bukok akár saját akár más hibából...úúúúúúúúúúúúúúúú ebbe bele se gondolok.
És bár gyáva népnek nincs hazája....ez változás és nagyon nagy!!!!!! És nagyon nehezen veszem és viselem a változásokat. Ha már megszoktam és beindultam akkor tudom hogy mire vagyok képes. Bár ez az ürge is szerintem túlértékelt. A pozitívum hogy nagyon jól kommunikálok, a negatívum hogy túl fiatal vagyok szerinte.

És most nem a nap, hanem szerintem a hét mondása :)

A ferfiak megnézik a nők fenekét és azt gondolják:
-"húúúúúú, mekkora segg"
... ezt a nők is mondják, de közben a pasi arcába néznek...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat