Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. október 4.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. október 4.

Fizetett magánhirdetés.
Kedves Szemelédi András Ötöslottó nyertes!
A KURVA ANYÁD!
Ja és remélem Bélának a torkán akad a evőpálcika, úgyhogy jó bulit.
Ez egy nagyon jó reklám...feltéve ha nem kell megnézned egy nap 12x. Úgy igen hamar az idegeidre megy.
Hétvégén sikerült elég sok időt a TV előtt eltöltenem.
A média csodás dolog! Szerintem már ők is úgy vannak vele mint én. Én is már csak azt hiszem el amit Én hazudok!!! :-) Éljenek a zenecsatornák! Még mindíg fut a sztárcsapat...Háló, szalúúút, vonyik, felicsíra, ááááááló...szerintem a Román tinilányok felének még mindíg erre van a legnagyobb orgazmusa...
Péntek este zombulás Playstation2-re! Rájöttem egy nagyon fontos dologra. A bennünk lévő gyerek tesz minket emberré. Mert ha felnövünk és elfelejtünk gyereknek lenni, akkor elfelejtünk embernek lenni...
Miért? Mert a gyerek még őszintén tesz, mond és érez mindent, neki nem számítanak olyan dolgok amik miatt mi elfelejtettünk ember maradni és ezért BOLDOG!
Mi azok vagyunk? Ha nem akkor miért? Mindenki döntse el maga hogy mi az életében az a rész ahonnan eltűnt a gyerek...én rájöttem...az elmúlt években túl komolyan vettem magam és néha voltam "gyerek" nem is éreztem jól magam...most már csak akkor vagyok komoly ha szükség van rá és ténylegesen fontos dologról van szó bármi is legyen ez. Ezt az életet vegyem komolyan?...vicces :)
Tegnap Nagytarcsán népünnepély keretében vóóót jófajta
vursli...visszafelé Gödöllőről meg is áltunk hogy felüljünk egy vadállat módon pörgő jószágra de túl későn értünk oda, így az utolsó két menetet nézhettük végig, a helyi benszülött kissebbséggel akik többségben voltak...testvíreink úgy nyomatták a vakert és a dance-t hogy oszt hittem a devla van bennük, közben csak a higítóóóóó...és a Borsodi! This is a begining for a beautiful friendship!!!
Ma szülők cipelték a seggemet a Népstadionig és onnan villamossal jöttem be...láttam egy olyan forma kiscsókát!!!!
Nagyon bejött! Kis szöszi kb. 3-4 éves és fejkendő a fején...naggggyon gengszter volt...már ahogy mosolygott abból is látszott...nem semmi mit művelt le...besírtam!
Egy ilyen srác kell nekem is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Persze anyuka ölég szarul vette a reggeli villamosos akadályt az oviba való akadályversenyben. Anyuka egy vörös hajú 30-as volt ribivörös ruhával, harisnyával és cipellővel. Igen RIBIVÖRÖS!!!!
Nem strandkorlát kék, nem okos bagoly barna és nem is fáradt egér szürke!
Viszont tele van a város fehérnemű és harisnya reklámokkal...végre kis hazánk női egyre inkább éreznek rá arra hogy a harisnyát le kell váltani comfixre ill. harisnyatartóra. Szóval az ember lánya fejlődik...a pasik és az én legnagyobb örömömre!!!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat