Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. január 18.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. január 18.

Nahááááát ez a bácsi én vagyok...Szóval Bob ismét valami amit fikázhatsz...de ne aggódj csütörtökön mindent visszakapsz ;-)))

Más...
Teganp elgondolkoztam egy problémán aminek el is kezdtem itt a kifejtését, de miközben írtam rájöttem hogy nincs is most kedvem leírni eme gondolataimat hisz nem volt összeszedett és átgondolt így inkább megkíméltem mindenkit az érthetetlen zagyvaságoktól.
Egy a lényeg...ösztönylények vagyunk tudattal megálldva és innentől kezdve az ember és cselekedetei ill. mozgatórugói hiába egyszerűek...mégis komplexek hisz az ösztön és a tudat folyamatos ellentétben és harcban állnak egymással...

Ott van pl. a volt barátnőm aki hazudott, átvert, megcsalt, gusztustalanul viselkedett velem és amikor elmondtam neki hogy minderről nekem mi a véleményem kinevetett...majd a fél év helyett 7 hónap kellett neki hogy elémálljon és kimondja...sajnálom és mindenben igazad volt. Erre én...csak ennyit akartam hallani. Köszönöm.
Elvileg nem kéne vele szóbaállnom hisz bántott nem is kicsit...akkor mégis miért? Szóval ha ösztönből viselkedem akkor lehet hogy nem is köszönnék már neki...de a tudatom összerakta azt hogy ennek így kellett lennie az ő és az én oldalamról is, hisz már lassan 8 hónapja szenvedtünk és ez volt az egyedüli kiút és egy kis segítség pénzéhes anyuci személyében. Bocsi :)))
Mert egy emberben 1000-szer is csalódhatok, de mint nőben csak 1-szer.
Már nem nőként kezelem annyira mint inkább emberként. És az a két és fél év és az hogy nincs még olyan ffi. aki nálam jobban ismerné őt és az hogy akármilyen is volt a kapcsolatunk, akkor is a részemmé vált, és ez ad ahoz erőt hogy felülemelkedjek dolgokon és vele örüljek vagy bánkódjak...miért? Mert vannak olyan emberek akiknek a kapcsolatukból a 100%-ból hiányzik egy max 30% ami nagyon fontos és ezáltal a kapcsolatuk tönkremegy, de a 70%-ot amíg más nem tölti ki teljesen, igenis képesek arra hogy feledve mindent úgy beszélgessenek végig 2 és fél órát végi hogy nem akarnak egymástól elszakadni, mert 10 percnek tűnt. Másfajta szeretet ez már és nem is szeretnénk hogy ez már másként alakuljon mert mindketten tudunk boldogok lenni egymás nélkül, de elszakadni egymástól nem. Még nem....és nincs is miért!
Miért kéne, ha ránézel és látod több lett..../és állítólag ehez nem kis közöd van/ és elég egymásra néznetek ahoz hogy tudd mi játszódik le benne, hogy érzi magát és mi van vele.
Kedves EX-em...tudom hogy mosolyogni és bólogatni fogsz miközben soraimat olvasod....de az hogy ezt leírtam és felvállaltam az az én fejlődésem mutatja amit tőled kaptam, de nem jogosít fel arra hogy visszaélj vele, mert akkor tudod mi jön és azt te nem igényled ;-)))
Ja és igazat adok Tibinek...lehet hogy jó kis autó az RX8-as Mazda, de nincs benne gyerekülés! :))) Ja és persze sose feledjük hogy minden jóban van valami Tibi...
ui. szerda este irígy leszek ám....de csak annyira mint te csütörtökön... ;-)))
És most már szót se többett karácsonyig, mert benne voltál a naplómban! ;-)))

bye



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat