Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. március 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. március 21.

Szombati munkanap után mit is vár az ember? Sok jót nem, na de ilyet? Nyűgös napom volt de szerencsére a BKV-ben nem csalódik az ember. Metro...felszállok...zene dübörög a fülemben, kizárva ezzel mindenkit magam körül...így elviselhetőbb az utazás.
Állok az ajtónál és az emberek néznek mindenhonnan. Én meg bután rájuk vissza...mi van??? Hangos a zene? Miért mosolyogtok? Le van húzva a sliccem? Ahogy egy barátom beszólása jut eszembe a lehúzva maradt sliccről: "Döglött madárnak nem kell kalitka!" :)))
De nem...nem is engem néztek. Közvetlenül mellettem ül egy srác, aki korra, öltözködésre és "stílusra" akár én is lehettem volna...Biblia a kezében...kiveszem a fülhalgatót ééééééés...hallom hogy ordítva olvas fel belőle! Gondoltam ez érdekes lesz.
Rendkívül zavaró volt sőt idegesítő hogy úgy érzi a hittérítés egy metro kocsiban és üvöltve a legmegfelelőbb eljárás.
Ezért felé álltam és elkezdtem pofátlanul olvasni és bámulni.
Majd amikor összecsukta a hatás kedvéért a könyvet, rászóltam....
-Bocsi, de még nem értem a végére! :)
Na azt a döbbent és buta arcot, már ezért megérte.
Nincs bajom a vallással, nem vagyok ateista, de hithű katolikus se.
De van amitől a ver a víz. Ez is egy ilyen dolog.
Szóval én is valahol bárányka vagyok...nem fehér bután bólogató ha vallásról van szó és nem is fekete hogy csakazértisbebizonyítsamhogycsakénirányítomasorsom...
De ez nekem olyan Vidám Vasárnapos birkák...bocsi báránykák akik tapsolva és mosolyogva örülnek mindennek. Tulajdonképp már annak hogy élnek és hogy két fülük van mégse szatyrok :)
De ez valahol jó. Jó...méghozzá azért mert boldogok...lehet hogy teljesen, lehet hogy csak akkor pár órára, de boldogok és innentől kezdve teljesen mindegy mi váltotta ki ezt az érzést.
Erről jut eszembe...na ez kicsit nagyképű volt, de megtehetem:

És Jézus szóla hozzájuk: 'Mondjátok, ki vagyok én?' És ők felelék: 'Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégső értelme tárul fel előttünk.' És Jézus szóla: 'Mi???'

Hazérve üresen, fáradtan és kimerülten lerogytam és szörnyen szeretethiányos voltam. Ha nem csak egynapos lett volna a hétvége már húztam is volna Veszprémbe Bobhoz. Beszéltünk telefonon és várt szeretettel, de amilyen állapotban voltam és amennyi időnk lett volna nem volt értelme :(
De ma már írt és szaván fogom! Akkor már csak 5-öt kell aludni és látlak? :)))

Befelé jövet ma a buszon gondolkoztam...reggel miközben készülődtem a Szerelem Hálójában /márha ez a címe :)/ volt.
És lám internetes ismerkedés :) És lám egyszerű és közhelyes problémák...ismerős :)))
Nade miért mond miért? Anyukám áradozik babáról, meg nagyiságról! Szegényt egy perc alatt leoltom a témáról.
-Anyu feltűnt hogy kb. két hét és egy éve hogy nincs tartós kapcsolatom? Meg hogy még veletek lakom és fene tudja mikor lesz esélyem az elszúrt dolgaim mellett önállósodni?
Válasz...tudom, hagyj álmodozni. Imádom anyut...megvédi az álmait és ez így helyes. Ne hagyd hogy a hülye lehúzós fiad rádöbbentsen arra hogy az akit te eddig öntudatos és határozottnak meg kitartónak ismertél meg, az elmúlt időben azt se tudja hogy oldja meg napi problémáit és hogy vegye rá magát már-már viccesen egyszerű dolgokra is. De ő az anyám és így is szeret.

Jövő hét elején utaznak apuék két hétre Hévízre. 2 hét free time!
Apu kérése...
-Ne lakjátok le a lakást, ne csináljatok belőle drogtanyát és menekültszállót, meg folyamatos bulikat! És képes voltam ártatlan pofával mosolyogva azt mondani neki hogy...
-Bízz bennünk! :)))
Apu persze csak ennyit fűzött hozzá...
-Ettől féltem! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat