Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. szeptember 14.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. szeptember 14.

Jajjjjj mit láttam a metróm!
Egy olyan 184-186 cm körüli 22-25 éves tündér lányzó édesdeden csicsikált mellettem. Olyan szép volt, olyan romantikus annyira emberi!!! Főleg az ahogyan minden nőiességét összeszedve meg-megbillentette kicsiny leginkább kafferbivalyra emlékeztető buksikáját miközben lágyakat horkantot. Minden nagyobb szuszogást "apróka" és fekete bajuszkája ütemes fel-le mozgása követte.
Barátja a Jeti bizonyára így tudja leellenőrizni hogy él-e még a drága csöppség és veszi-e a levegőt. De megtanultam hogy mindent lehet fokozni ezért jobban szemügyre vettem, miközben a másik oldalamon egy jó negyvenes nőci reggelizősaroknak nézve a metrót ette a kis sajtos rúdját amiből megállíthatlanul potyogott a morzsa kb. 1 méteres körben. Hát nem szép az élet?! :-)
Szóval szemügyre vettem...ez a tünemény fel bírt venni egy jófajta NDK-s szandit vastag fehér zoknival és szoknyával...azannya parasztyyya...ekkor jött a sokkkk! Én naív srác azt hittem hogy harisnya is van rajta! NEM! SZŐRÖS VOLT A BIFLÁK DÖG!!!! A zokniján is átlógott pár elkóborolt kis csalafinta szőrszál...ÉRTITEK még a térde is szőrős volt!?!?!?
Majd ijedten felált a Nyugatinál és egy aprócska úgy kb. 1-1,5 dl nyálacskát széjjjelkent azon gólem méretű pofikáján és kitrappolt az alig 44-es méretű pacskerján a metróból. De azért még egy kacér pillantást visszavetett amikor is megcsodálhattam bajusznak is megfelelő méretű szemöldökét, miközben a vállamra és az ölembe rendíthetetlenül potyogott a sajtosrúd morzsája!
Hát kívánhatok ettől többet ebben az életben reggelnként? :-)
Kedvenc másik tevém tegnap kapott egy házassági ajánlatot egy 1 napos tevétől és egy elég érdekes indoklással...turpisságot sejtek! :-)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat