Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. május 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. május 2.

Now what do I do?
can I change my mind?
did I think things through?

It was once my life - it was my life at one time.

Szerencsétlenségből jeles! Persze hogy megint naplóm befejeztével kivágott! Csakhogy most nem vagyok ideges...nagyjából pont telibe szarom. Elszált...elszált...biztos azért mert nem volt érdemes eme intelektuálisan szikrázó oldal technikai csúcsát verdeső, már-már égi magasságokban szárnyaló és hibáktól szeplőtelen teve-nevelde látogatására. Uram bocsá a benne mint extra szolgáltatást nyújtó olyan mint Napló teljeskörű kihasználására.
Értem ám a célzást! ;D Ahogy Zé mondaná, ezek már a vele született rendellenességek sajnálatos létráján már nem is down kórosak, hanem up kórosak! ;)
Szóval megint én kérek elnézést és az én üzletszerűen kéjelgő testi adottságait pénzé tévő és repedt sarkú Qurva Annyámat!
Bár ez így anyák napja után egy nappal egy csöppet erős...úgyhogy anyámat neeeeee! :)))

Amivel még adós vagyok az két napló a pénteki "rovat"-hoz.

Gomez Adams [228030 AL], Egyszer meg akartam "rontani" című
és egy másik napló
Macha [181717 AL]


Néha úgy érzem túl természetesnek élünk meg dolgokat...talán annyit változott a világ hogy a jót természetesebbnek vesszük a rosszat meg a végletes átoknak.

Ezért van az hogy a világ legtermészetesebb mosolya fagy le az arcodról amikor rájössz hogy bár nagyon jól érezted magad, ez a természetes érzés elvonta a figyelmed pár apróságról.
De ezekkel az apróságokkal lesz teljes a boldogság....és már akkor ott hiányoznak...de már késő...bár pótolhatóak sokszor ezek a dolgok, mégis rádöbbentenek hogy csak azért mert jól érzed magad abban a pillanatban ami "nem teljes" tedd meg azokat is minnél hamarabb amitől tényleg teljessé válna és így nem lessz hiányérzeted.
Az idő egy furcsa dolog...mindíg állandó, de vagy túl soknak érezzük vagy túl kevésnek és mégse használjuk ki úgy ahogy lehetne.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat