Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. február 8.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. február 8.

Aludni vagy nem aludni ez itt a kérdés!
Rájöttem hogy szó sincs róla hogy azért lennék fáradt, mert mindíg későn fekszem le...ugyan ott tartok mint tavaly nyáron amikor lefeküdhettem bármikor sose pihentem ki magam.
Ma is már hajnalban felébredtem és alig tudtam visszaaludni...ha nem érzem jól magam mindíg ez van...pontosabban most már tudom, mert túl vagyok 2-3 ilyen hullámvölgyön és asszem ez az ismérve.
Hát hurrá...ha viszont ez az ismérve akkor szarabbul vagyok mint hittem. Remek! Úgyhogy ha valakinek van kölcsibe egy cece legye azt megköszönném, sőt ha nagy lány leszek meg is hálálom!
Tényleg! Ezt olyan sok nőtől hallottam már! Mégis csak 1-2 tartotta ezt eddig be! :)
Aludni akarok! Nem elég a 4, max 5 óra....de nincs kedvem ezért se gyógyszert szedni se semmit....remélem ha már újra edzünk elfáradok annyira hogy nem lesz gond az alvás....remélem...pedig tudom hogy a testem hiába fáradt, ha az agyam kattog.

Ponyi meglátogattott tegnap és nem örült, hogy olyan állapotban lát amilyenben voltam...azt kérte hogy mire hazaérek próbáljam meg rendberakni magam, mert már hiányzik neki a megszokott szinte csak nekik mutatott Gábor...baszki nem olyan egyszerű ez!
Amikor valaki önvádol és önsajnál...akkor nehéz...tudom szánalmas hogy tudom is hogy ezt teszem...de megtehetem! :) Nagykisfiú vagyok!
De azért pár órára sikerült minden szarságról megfeledkezni és addig legalább nem volt görcsben a gyomrom! Úgyhogy beszéltem...Ponyinak! Ő meg agyilag nullázódott és átkozta magát amiért ezt ő kérte tőlem! :)
Mert hiányolta...kb. 10 percig bírta a szentem azután következett a szokásos "Kussolj, ne beszélj!"...amikor is emlékeztettem hogy ő kérte!
Valentinnap közeleg és rá kellett jöjjek 15 éves korom óta gyűlöltem ezt a nevetséges ünnepet...hát ha szeretek azt egész évben teszem...köteltzően nem fogok aznap jobban szeretni...szóval a Valentin nap nem a kedvencem...és az ember észre se veszi hogy 11 évig mindíg volt valaki aki mellett "kötelező" volt. Ez az első hogy nincs senki mellettem ezen az ünnepen.
Most hogy nincs, persze az ember rögtön képes más szemmel nézni erre az ünnepre is és nyavikolni hogy szegény én! :))) Röhej!

Bocsánat...bocsánat! Majd elfelejtettem! Megkérdezték tőlem hogy a régi adatlapomon mit is jelenett ez:
Si Deus Pro Nobis, Quis Contra Nos
Hát ennyit jelent:
Ha Isten Velünk, Ki Ellenünk.......ez lesz a következő sorrendben a második tetoválásom szövege.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat