Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. február 28.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. február 28.

Na csapjunk bele…péntek.
Először is baromira utálatos dolog az amikor két ember lelkivilága és gondolkodása ennyire hasonlít.
Megírsz egy levelet, és következetes vagy és megingathatatlan, mert tudod miért teszed persze közben rettentően szarul érzed magad, de ez az íráson úgyse látszik. Aztán rájössz hogy úgyis vágja majd miért viselkedsz így, ő ugyan ezt tenné! :) Azután persze hogy meglátod hogy vááááágja az egészet és hogy erre jutott ő is és különben is! Ezért péntek du-án kora este rengeteget gondolkoztam és pörögtem.
De többet erről nem írok és úgyse olvassa, úgyh. abba is fejeztem.
A péntek estém kellemetes delíriumban telt, azaz olyan agyi állapotot idéztem elő magamnál hogy akár lábon kihordhattam volna az agyhalált. Mondjuk ez az egy esélyem volt hogy ne vegyem elő a kocsikulcsot, ne telefonáljak egyet és utánna ne üljek be az autóba és húzzak le egy rettentő nagyot bulizni, mert már a buszon buliztam hazafelé…szerinted??? Állok, szemben egy fiatal csajszi és azt veszem észre hogy néz és mosolyog…na de anyámé??? Jaaaaaa talán mert már a lábad is mozog te állat és ritmusra játszol a kapaszkodóval, miközben szokásodhoz híven mindenki által tökéletesen hallható hogy mit hallgatsz. Komoly party zenéket. Na akkor viszont ha lemegyek, akkor brigád nyíltan meglincselt volna…már mindenki nem gyengén kattog :)
Hős vagyok…komolyan már ezt érzem…2 hónapja nem voltam bulizni…szánalmas…emberek mikor nyugodom már le? Normális az hogy lassan 27 évesen lemegyek, körülnézek és tudom hogy fél óra és kezdődik a buli…áldogálsz…hallgatod a zenét…nézelődsz…köszöngetsz…emberek jönnek-mennek, örülnek nektek vagy kevésbé és már van aki jön és próbál húzni hogy minnél előbb bulizzatok, mert állítólag velünk lehet;-))) fent állsz és ránézel a társaságra…még melegítenek…azután jön egy azaz egy zene…a világ kitágul a szemed tűzben ég, a szíved úgy ver ahogy azt a zene diktálja, dobsz egy mosolyt a többiek felé és ők már tudják hogy kezded és tudod hogy mindjárt szinte átmenet nélkül eljön az a pillanat amikortól mindent lehet, bármit szabad mert megteheted…Persze nem, mert ki vagy te? Egy senki. De azért ott állsz a korláton a DJ pult mellett és a tömeg is meg szemben a szimpad is bulizik veled, mert egy rohadt gátlástalan dög vagy aki imádja húzni az embereket és mosolyogva bulizik és nem a csajokat jött le hesszelni, hanem olyat bulizni hogy másnap ne tudjon mozdulni…és ezt azért valahol értékelik.
Szombaton már egyedül voltam otthon, zenét hallgattam, takarítottam és gondolkoztam…szombaton sokat gondolkodtam…eddig tartott a nincs lelkem. Volt mit rendezni, az egész évben történteket most raktam rendbe a fejemben, tudom hol és mit hibáztam, de már nem tudok rajtuk változtatni sajnos.
Vannak amikor mondatok és csak szavak jönnek pörögnek az agyadban összefüggéstelenül…
Nem vagy jó ember…túl szép volt és szinte megvolt mindenem ami kellhetett, hisz boldog voltam…de így is jó nekem…bármily fucsa nem vagyok tökéletes…
de TE tudod mi fog történni és mégis belemész úgy hogy tudod sérülhetsz vagy más??? De jó ember vagyok…legalábbis ezt mondják…túl messzire mentem…ne keresd ne is várd…de ha eljön az idő te kit választanál?
Lesz majd más…ugyan olyan szép…lesz majd más aki rádnevet…
ugyan az a báj…ugyan az az érzés, csak az már nem én vagyok hanem valaki más…ennyi leszek…egy emlék…jó vagy rossz. És igaza volt…gyáva vagyok…senki se érezheti ha szeretem…egyetlen dolgot nem adtam föl soha az életben…a büszkeségem….nem mertem…mert bár pár embernek bejött már…ha én megtenném és kiadnám magmat életemben talán először igazán, biztos hogy ráfáznék és ezt nem tudnám elviselni…úgyhogy higyjék csak hogy nincs lelekem, higyjék csak hogy olyan könnyen zárok le bármit is, holott bele tudok halni és mégse látod rajtam. De az alapján fogsz ítélni amit látsz…látsz egy mosolyt és egy színészt aki eljátsza azt amit látni szeretnél…hogy semmi se fáj…hogy minden jó, hogy boldog vagy…hogy nem gondolsz rá…hogy neked könnyű. És ez igaz minden egyes kapcsolatomra…és így akarsz korrekt maradni hogy kemény vagy és ezzel nem hagysz lehetőséget a másiknak…erre ő vagy rájön vagy nem…de igazából kinek hazudsz?
Magadnak…mi történne ha egyszer végre látni engednéd? Nem tudom majd talán egyszer…vagy soha.
Sokkal jobb vagyok barátnak mint egy kapcsolatban pasinak…ez nem azt jelenti hogy egy kapcsolatban nagyon gázos lennék…abszolult nem…de barátnként többet érek…barátként finomabb, toleránsabb vagyok és sokkal többet tudok segíteni…egy kapcsolatban csak egy ember vagyok…aki érez…aki néha befolyásolható…akin nem látszik semmi, csak a szemében valami…egy apró fény ami fényesesen ragyog és összeszorul a torkom…amit nem láthatsz, mert akkor amikor már alszol, akkor nézlek hosszú perceken keresztül az ágyban melletted fekve, közben simogatom a fejededet és akkor mondom el a füledbe súgva hogy milyen gyönyörű vagy és mennyire szeretlek…és te alszol tovább.
Köszike! :)
Rossz nélküled, és bár tudnám mit akarok...de nem...és nem bántam meg semmit.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat