Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. augusztus 24.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. augusztus 24.

Izomláz 1000-el...1 hét pihi után tegnap végre voltunk edzeni. Igaz hogy most úgy érzem hogy a hátamra rakhatnánk egy mozgássérült matricát, de nem baj.
Szülők majd csak holnap jönnek haza, addig még free time van. Öcsém volt barátnője hazament. Ideje volt. Ezt a negatív csajt! Vasárnap óta ott ette a fene. Volt depi, hiszti fintorgás, látványos unatkozás szóval minden ami kell. De állítólag ezzel csak engem tisztelt meg, amíg kettesben voltak normális volt. Szegény nem tudhatja hogy a figyelemfelkeltés legrosszabb formáját választotta ezzel ami létezik nálam...eszembe juttatva azt hogy mi is az amitől megszabadultam végre valahára és amire nem is vágyom, legalábbis ilyen mértékűre nem...erről jut eszembe. Kitaláltuk öcsémmel hogy versenyt rendezünk Andi VS Ponyi között hogy melyik tud látványosabban unatkozni és a Richter skálán fogjuk mérni. Andi tegnap bemutatott egy olyan 6.2-es gyakorlatot...ha ez olimpiai szám lenne a csaj tuti a 8-ba beleférne. Csisztu tuti őrjöngött volna egy ilyen precízen kivitelezett gyakorlat láttán :) Persze osztottam is érte rendesen...na azt meg nem bírja...ki érti ezt?! :)
Az allergiám eddig alapjáraton döcögött egy-másfél hétig, de ma úgy érezte hogy felkapcsol nagyobb fokozatba...fasza!
Ha nyom rá még egy nitrót is tuti kiakadok, mert 3 csomag zsepit fogok fogyasztani 100-on és még a fúvókáim is bedugulnak :-)
Jaaaaj! El is felejtettem. Voltunk Szécsényben ami egy szép VÁROS, ráadásul nem is olyan kicsi. Ezért gondoltuk, ha hétvégén lejönnek a fiúk megnézzük a helyi Dizsit és pötyögünk egy picit, úgyse voltunk még tizen akárhány év alatt egyszer se amióta Rárósra járunk. Hiba volt belátom. Megkérdeztem hol lehet bulizni itt. Jött is a válasz...hááát a művelődési házban.
Én még itt tökéletesen tartottam magam...öcsém meg vagy átment süketbe, vagy nem akarta elhinni amit hall, de döbbenetesen buta arcot vágot...majd megadták a kegyelemdöfést...." múlt héten Brazil party volt! " na ez volt az a pillanat amikor öcsém vonyítva sarkon fordult és tüntetőleg beült az autóba...hülye Pösti köcsög! :))))
Na lecccc gó wörk!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat