Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. szeptember 9.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. szeptember 9.

Csend.
Tegnap megvettem a nadrágot. Odaadtam öcsémnek a zacskót, belerakta a Discman-t, Ponyi a bátyja két gyári DVD-jét, majd elmentek zsömléért. Zsömlét hoztak, a zacsit mindenestől otthagyták. Persze nincs meg.
Öcsém nagyon kiborult...én már nem. Minek. Edzve vagyok.
Este szörnyű rémálmom volt. Reggel úgy keltem hogy két érzés kavargott bennem. Az üresség és a mély fájdalom.
Mindenki bántott...így ma jöhet bármi akkor se leszek se gonosz, se komisz, semmi. Egyszerűen ülni fogok, beletemetkezek a munkába és szürke kisegérként elbújok mindenkitől és mindentől...talán nem vesznek észre.
A Deákon direkt beálltam a biztonsági sávra....a Metro ott ment el mellettem pár centire...legalább pár mp.-re éreztem hogy élek.
A Metrón egy sírós kiscsóka ült velem szemben, persze róla meg eszembe jutott hogy kb. most lenne 10 éves. Na ja...ha szar legyen nagyon szar.
Reggel ránéztem kisöcsém fejére és láttam rajta hogy nagyon kivan a tegnapi story miatt...odamentem megsimogattam a búráját és elmagyaráztam neki hogy szarjon rá...persze nem tud. Szörnyű rossz érzés úgy vígasztalni valakit hogy valószínűleg jobban kivagy mint ő, de ezt nem láthataja, mert elmagyarázni nincs időd a miértet, ezért megpróbálsz mosolyogni...nem megy.
Respect my Home Boy!
Imádlak kisöcsém és mindennél fontosabb vagy az én kis életemben...nadrágom még 1000 lehet, de ilyen öcsém csak EGY, úgyhogy vigyázz magadra kérlek!
Azt hiszem ma már bármit elviselek...
Szóval problémák gyertek csak...majd jól megoldom mindet...vagy nem!
Egy dologhoz lenne csupán kedvem, de mivel ez teljességgel megvalósíthatatlan, így nem is gondolok rá.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat