Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. március 8.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. március 8.

Első Körben Szeretnék Minden Nőnek Boldog Nőnapot Kívánni!

Sííííííííííííííííííjok! :( Fáj a torkom, de nagyon. Nincs még beszélni se erőm, na meg kedvem se. Hát...ha sikerül ma minden feltorlódott munkámmal végeznem akkor legközelebb engem már csak jövő hét kedden láttok. Lehet örvendeni! :))))
Már látom előre a szerdai napot. Fölkelek...fürdés...szobarendbetétel, mert szegényhez már egy hete nem nyúltam, viszont rendetlen srác lévén nálam minden a padlón végzi :)))) Utánna autóba be....Ponyihoz...Playstation elhoz...Vikihez, őt is felpakol....haza...Lacát felébreszt...nagyszobába beülés, playstation...házimozira rávarázsol :)
Vannak azért előnyei is ha az ember beteg, de nem haldoklik az ágyban...már csak Balázsnak kell lebetegednie és akkor lenne teljes a létszám!
A mai napban az tetszik egyedül hogy végre kisütött a nap. Mindenkinek szive joga szeretni a telet, de ha nem haragszik meg senki, rohadt módon elegem van már a sötétből, a hidegből, a szélből és latyakból na meg a hóból is.
Lehetne már 20 fok. Szeretném már újra felvenni az ingeimet, nadrágaimat és zakóimat, de amíg ilyen rohadt hideg van addig marad a farmer, sportcipő és a pufi kabát meg a satyi....csak már unom....rohadtul!
Valahogy ilyen időben nincs kedvem az elegáns ruhákhoz.
Meg persze szeretnék már szoknyákat látni, kosztümöket, magassarkú cipőket, fehér nadrágokat, toppokat! Szép és barna lányokat. Jaaaaaaaaaaaj de szeretem a nyarat! :)))) Kövezzetek meg, de meleget akarok és csinos lányokat akik már inkább vetkőznek mint öltöznek és nem vacognak nagykabátban morcosan.
Sétálni akarok este kilenckor a langyos időben a Margit szigeten, miközben még csak akkor ment le a nap. Számolni akarom a napokat a hétvégéig amikor is megyünk fürdeni! Nem korcsolyázni....FÜRDENI!
Szeretnék végre nyitott ablak mellett aludni.
Túl nagy kívánság ez??? Legyen már nyár!!! :(

Kaptam egy aranyos levelet, miszerint az ilyen torokfájós megfázós cuccokat ki kell izzadni és ehez kérjek némi segítséget, mert ketten könnyebb és hogy így tutira a takaró alatt maradok! :-))) Köszike...mégis kire gondoltál????????????????? A kettőből egyenlőre csak egy van meg....Én...
Na valaki??? Senki??? Sejtettem! :))) Látod?! ez azért nem megy csak úúúúúúúúgy!
De azért köszi a tanácsot....éljenek a természetes gyógymódok! :)

Most azért egy dologhoz lenne kedvem...haza...örzött parkolóba le...nagy ezüst jószágba be...50 Cent, Dr. Dre, Snoop, DMX stb...In the club, Next Episode, X, ...max. hangerőn és egy kicsikét autókázni, közben szokásos lazulós elfolyós, bólogatós, mindenre szarós, teljesen kikapcsolós, szokásos flegma köcsög fejjel előrebámulós napszemüveges feeeeeelinges....megállni egy jó kis étteremnél...enni egy finomat...elszívni egy jó kis szivart....tényleg...de rég szivaroztam! Hazafelé veszek egyet!!!! :)))
Gábor ébresztő!!!!!! Még megtankolni sincs pénzed, anyádból fizeted ki az éttermet?
Aha...de akkor is jó volt belegondolni és egy kicsit álmodozni...de már fent vagyok anyu és mindjárt indulok a suliba csak még öt percet adj léccccci........

Most beszéltem Zitával...meglepi hívás Finn országból! :)
Face to face azért jobb a hangom ha belevesszük hogy alig bírtam beszélni most telefonon, akkor meg pláne! :)))
És jó porckorong leválás és összevissza kéz-láb törés nélküli síelést neked innen Budapestről ahol verőfényes napsütés van!!!!

Bár munka még maradt...a torkom fáj... várnak otthon a köhögő szürcsögö és szötymörgő barátaim, meg a zsepi hegyek...ezért brigádilag lebetegedvén maradok otthon...azért ha internet közelben leszek hallatok majd magamról, nehogy még a végén leírjatok....
Úgyhogy see you later my friends...
Kapcsolat vége....adászünet várhatólag jövő hét szerdáig.
De aki ugye tudja a számom és el akar érni az úgyis el tud, mert máshogy nem fog tudni :)....már ha akar egyáltalán elérni ;-)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat