Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. december 7.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. december 7.

Ma már egyszer ennek egy részét leírtam.

Szükségem van egy kézre amit foghatok...mindenkinek szüksége van rá hogy fogja valaki kezét hol azért hogy mert jól esik fogni annak a kezét aki közel áll hozzád, hol azért mert a másik kapaszkodhat beléd, de lehet hogy néha neked kell abba kézbe kapaszkodni. Én a te kezedet szeretném fogni. De képtelenség ha folyamatosan ellöksz magadtól olyan dolgok miatt ami előtt néha olyan bután állok.
Te vagy nekem senki más és amíg foghatom a kezed és biztonságban érzem magam nem is kell más...nem tudhatod ilyen vagyok...de ehez bíznod kéne és látnod hogy az idő bebizonyítja ez tényleg így van!
De ha nincs bizalom nincs semmi...és a kéz ami hol ellök hol pedig feléd nyúl, bizonytalanságot szül...és a bizonytalanság a világ legszörnyűbb érzése.
Én egy kapcsolatban a biztonságot keresem, mert számomra ez a legfontosabb...és nem lehet biztonság ott ahol folyamatos a bizonytalanság, mert nincs bizalom. Most nem érzem magam biztonságban és ez nem jó!!!
Én is lehetnék féltékeny, én balhézhatnék és még talán több jogom is lehetne mégse teszem....miért?
Mert tudom milyen rohadt érzés...hidd el nagyon sokáig kaptam már kapcsolatomban...oktalanul és jogtalanul...kiderült
De nem lehet valakit örökké ellökni magadtól és ha nem megy vissza azt mondani...."látod neked ennyit jelentett, ilyen egyszerűen lemondassz róla" nem ez sosem egyszerű és soha nem is lesz az!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat