Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. szeptember 30.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. szeptember 30.

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utóbbiban azonban nem vagyok biztos, pont ezért ne vedd túl komolyan az életet! Úgyse kerülsz ki belõle élve. Ezt mondom én mint "pesszimista" ember, csak a gáz az hogy a pesszimista olyan ember, akinek mindig igaza van, de sosincs öröme benne! :)))
De mit is aggódok ily fölhözragadt dolgokkal, amikor Isteni testem van - mint Buddhának! ;D Na jó...igazából tetszik hogy karcsú a derekam, izmos a karom és sportos a külsõm. Csak az a baj, hogy mindezt vastag hájréteg borítja.
Bár péntekenként amikor ilyen tájt előtörnek beteg agyam veszélyes képei, eszembejut hogy tulajdonképp az én életem olyan mint egy film, amelynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem, de előbb-utóbb ugyis jön a snittttttt :)
Drágám most hozzád szólok...ma reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne.... ;DDDDD
Sokszor mondják a mások fiai és lányai hogy beképzelt kötsög vagyok...nos...bár a látszat néha csal, az olvasat meg pláne, de tulajdonképp megvizsgálva a szerénység fogalmát: A szerénység az a mûvészet, hogy mások jöjjenek rá, milyen fontos vagyok.
Úgyhogy maradok kötsög mint kétszínű...
Bár mostanában javulni látom a dolgokat. Lehet, hogy valami fölött átsiklottam??? :)
Szóval nem is vagyok pesszimista....viszont önértékelésem az van, mert rengeteg hátrányom mellett van egy csomó rossz tulajdonságom is! :)
Barbi például azt mondta hogy az egyik legidegesítőbb tulajdonságom hogy mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel!
De talán a legnagyobb problémám az, hogy a hülyeségem akaraterõvel párosul, viszont naív is vagyok, mert hiszek a sárkányokban, a jó emberekben és egyéb fantázia szülte lényekben...
Mostani kisfőnöki munkám is tökéletes példa arra hogy engem a siker nem ront meg, én világéletemben elviselhetetlen voltam, és mivel mindenkinek alanyi joga, hogy hülye legyen, és én élek is vele!!! :)))))


Egyszóval engem nem lehet elképzelni, engem ki kell próbálni!!!!


sponzored by Gab



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat