Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. december 20.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. december 20.

Pénteken sikerült meggyőzni szegény fejem hogy menjünk el bulizni....na jóóóóóó azért nem volt nehéz. Így mégis ünnepeltünk szülinaposunkat.
Hát a buli elég komolyra sikeredett...úgy is mondhatnám hogy veszélyes volt...ahoz képest hogy milyen szarul indult az egész és milyen coast cutting-os volt, nyár vége óta nem buliztam ekkorát!
Szóval ez megint olyan hogy nem lehet elmondani.
Csak a szokásos büntetés, mert igénylik.
Nyertünk egy pezsgőt is, szóval úgy volt jó ahogy volt...utánna otthon folytatódott az after. DVD nézős beszélgetős röhögös és kibeszélős meg lelkizős...
Azután vasárnap elmentün vásárolni karácsonyra....öcsém kap egy kabátot, meg egy pulcsit...na eddig ok...a többieknek halvány elképzelésem sincs....megvan!!!! Nem kapnak semmit! :)))
Na úgyhogy öcsém letudva...
Óóóóóóóó és megvettem a tükröt is, remélem hamarosan fel tudják rakni, mert ha első felindulásból nem csináltatom meg, akkor lehet hogy soha.
Hogy miért, mert régi vágyam ez a türkör dolog és bár sokan nem hinnék baromira utálnám magamat bámulni benne...így viszont ha már fent van leszedni nem lehet...de ha ezekbe belegondolok akkor inkább fel se rakatnám....de fent lesz ez már tuti! :)
Ja és tegnap végre bepakoltam a szekrényembe....hiába akkora hodály, nekem még ez is kicsi! :) Ilyenkor derül ki hogy az embernek mennyi ruhája is van amit nem hord!
A kattogás egy cseppet se csillapodott, max. 2 napig használt ez a buli...úgyh...somebody please!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat