Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. január 26.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. január 26.

Hull a hó meg havzik...Gabesz meg rettentően vacizik...korán reggel a buszmegállóban ahol áll a tömeg hogy fagyasztott halrudacskákat megszégyenítő katonás rendben kihasználják a busz adta összes férőhelyet. Mert hideg van, mert esik a havazik és különben is plusz 15-20 percel hosszabbak a menetidők! Úgyhogy parasztok nyomás fel a buszra, mert aki lemarad az kimarad!!!
Dobd el a szatyrot, tedd ki a könyököd és akaszd keresztbe a botodat, mert lassan nyílik az ajtó és a helyvadászok rettentő klánja rohamra indul bárkit elsöpörve aki közé és a hőn áhított ülőhely közé keveredik.
Öcsémmel sikerált ma befelé utaznom...mivel nem vagyok egy rettentően ementális, vagy epinetriális...de lehet hogy elementális a keresett szó....szó vel szó vatt, az ajtónál ragadtunk és zenét hallgattunk. Majd rájöttem hogy mi az amit rég éltem át BKV-n.
Ránéztem öcsém arcára akinek oly csúf fintorba torzult az arca mintha Jimmyt látta volna smárolni Freddy-vel a hátam mögött.
De neeeeeem! Ettől materiálisabb volt a megoldás.
Mint később kiderült a mögöttünk éppen úrnak nem nevezhető majdnem homo sapiens akkorát és olyan büdöset pukikázott, hogy arra már kabátot lehetett volna akasztani! És éreztem amint az orrszőreim feladva a harcot szépen lassan elhalnak, a szempilláim és szemöldököm hullásnak indul és a kontaktlencsém kezd bepárásodni. Persze egyszerre és fenhangon alkottunk véleményt az ilyen és ehez hasonló viselkedési formáról,természetesen nem figyelmen kívül hagyva a jó büdös qrva anyukájának magasztos méltatását!
Figyeljétek meg....az volt a bűnös aki ilyenkor rád se hederít :)))
Tegnap már hirdettem hogy tök jó és húúúúúúú meg haaaaaa és de kezdek jól lenni.
Hazudtam! Pontosabban nem, csak nem hittem hogy amikor már-már
javulás, meg kilátás vagy valami de bármi ami pozitív, akkor rögtön jön két negatív...hogy örüjjjjé!
És sikerült megfogalmaznom fő problémám...egy tartós kapcsolat...és nem elég egy nő, akinek barátja, vőlegénye, férje van, esetleg csak testi igényei...egy egyedülálló majdnem normárlis, nem a világ végén lakó :( aki vagy vak vagy hülye de engem akar...és én viszont. Majd...eccercsak...biztos...csak hát ilyenkor amikor nem vagy a helyzet magaslatán, akkor az emberből erősebben törnek felszínre ezek az időközben eléggé megerősödött érzések. Ami nem pánik, szó sincs róla.....mint inkább hiányérzet...
Ilyenkor jön az hogy az ember képes szerelmes lenni a szerelembe...ezt nem fejtem ki úgyis vágjátok!
Így lehet hogy jobb lenne mégse egy buliban eszemet veszve tombolni, mint inkább nyugiban egy baráttal.....



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat