Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. szeptember 3.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. szeptember 3.

Kis jövevény! Kb. november végére érkezik meg mindenki hugija...Balázs tezstvérünk lesz az igazi báttttyus, de mi már tudjuk hogy amint lehet elvisszük a kiccsajt és olyan csajszit csinálunk belőle hogy jaaaajjjjj! És 4 őrült fog rá vigyázni...szóval randi kizárva...jelentkezés csak gyűrűvel! :)))
Na jaaaa azt se feledjük, hogy még előtte most 15-én szorítani kell Balázsért a bíróságon...bár ártatlan, mint a még meg sem született huga, de sose lehet tudni hogy ezek a vadparasztok mit találnak ki.
Rájöttem én úúúúúúúúútálom a BKV-t és a sok mosdatlan büdösszájú csíri-píri parasztot! Ha így folytatódnak az utazásaim, akkor megint meg fogok csapni valakit, mint tavasszal azt a hülyegyerek graffitis kiscsókát. Nyűgös voltam, fáradt és megkértem az egyik srácot a busz hátsó részén mielőtt leszáltam volna hogy ne firkájjja mán' tele ezt az amúgyis hányadék buszt, mire ő elnézést kért és elrakta a filctollát...erre a kissutyi haverja beszól hogy: "miért ki a fasz vagy te és mi a kurva anyád közöd van hozzá?" Válaszom: " Ez!...csattt" és elaludt csendben a havercsótány vállára dőlve :) úgy már nem is volt olyan únszimpi...úgyhogy leszáltam a buszról.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat