Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. november 17.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. november 17.

A vizsga végül 5-ös és 5-ös lett!
Hallelúja testvéreim! Imádjuk a vendéglátást, mert az jóóóóóóóó!
Az én vizsgám gőzöm sincs hányas lesz...de ha jobban belegondolok ívelten trottyantok rá! :-) Persze ez nem igaz, csak az esélytelenek nyugalmával pályázok az esélyes 1-esre!!! Mert megérdemlem.
Tegnap megen sikeresen úgy elcsesztem itt bent a dolgokat, hogy megint a kirugás csúnya felhője vonul ostoba fejem fölé...most már lehet hogy nem úszom meg.
De mivel mostanság annyit nyavajogtam, megfogadtam nem teszem.
Mindenkinek megvan a maga problémája és természetesen mindenkinek az a legfontosabb...ez így is van rendjén.
Rengeteg gond, probléma és kétség nyomja a vállam de hát kinek nem? Ez az élet nevű játék, amit így játszanak...mostanság elég sokszor kimaradtam a dobásból és 1-eseket is sűrűn dobáltam, na meg a Bank is kifosztott, de hát lesz még így se!!!
A problémákat meg kell oldani! Az olyan problémák amiket meg nem lehet megoldani, nem véletlenül hívunk megoldhatatlan problémának...ezek azok amiken kár agyalni és depizni, hisz úgyse megoldhatóak, vagy nem rajtunk múlnak. Persze még nehezebb nem agyalni és depizni...de hát vezet ez valahova? Ja...még lejjebb.
Ott már voltam...köszi kihagynám...már ha lehet.
Ma találkám van Kedvesemmel és végre meg tudunk beszélni egy-két dolgot amik fontos! Persze az se elhanyagolható hogy látom végre!!!
Na most itt befejezem, mert annyi minden lenne még, csak az a fránya idő kevés...az idő...ami túl sok vagy túl kevés, de soha sem elég semmire.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat