Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. szeptember 6.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. szeptember 6.

Hiány!
Hiányzik...mindenestől. A hangja, a lénye a mindene. A hétvége ennek a jegyében telt, nem volt jó :((( de hát mit tehetsz, ha fél attól hogy nem marad választása?!
Márpedig tudod hogy ha felhívod és rosszkor...akkor nem marad...nem szólhatsz bele. Nehéz...nagyon.
De kezdjük.
Péntek este...Csilla aki nem is Csilla! :) Csodálatos ember, és NŐ csupa nagy betűvel...IMÁDOM!!! És azóta mégjobban hiányzik már ha ez lehetséges.
Péntek este 1/2 3-ra értem haza így meglehetősen nyűgösen fogadtam a kőművest aki az erkélyt burkolta reggel 8-tól. Kicsit megijedt amikor meglátta enyhén morci reggelli csöppet sem bizalomgerjesztő búrámat, de egy kávé csodákra képes! :)
Ikea öcsémmel...elveszett egy 3 éves szőke kiscsóka...mire visszaszolgáltattuk jogos tulajdonosának, azaz anyucinak, kb. a fél Ikeát bejártuk kézenfogva, orrotfújva, úgy hogy a végén már a kezemet se akarta elengedni...attól az ötlettől hogy az Ikeás nőcivel mennyen anyut keresni nem pedig velem, rendesen kiakadt :) jó srác volt! Utánna végignéztük ahogy egy 8 éves forma srác telibe lefejeli a forgóajtót...na most tudom hogy egy köcsögbúra vagyok, de én ráboroltam az Ikeás táskákra és vonyítottam a röhögéstől persze öcsém meg a bal oldalamon tette ugyanezt! No szóval elköltöttünk képzeletben úgy 4-5 M Ft-ot az Ikeában, utánna elmentünk nekem parfümért. Sikerül visszafogni magam (nagyon büszke vagyok ám magamra) így csak kicseszettül sok pénzt hagytam ott és csak két parfümöt vettem a kinézett 4-5 helyett. Nyerteseink Farenheit volt és Armani. Este felmentem beszélgetni egy sráccal hogy legyen szíves adja már meg tartozását Ponyi testvérünknek...nagyon kúúútúúúrát és úriember voltam. Ja és jó fej, mert szerdáig van ideje akkor megyek fel érte. Fizetni fog! :)
Persze estére olyan bulizhatnékom lett hogy majd megdöglöttem...de neeeeeeem! Sok lenne...azért az én szervezetem se bír el mindent :))))))))))))
Vasárnap...ebéd utáni fagyi...borzasztó volt, sőőőőőt hányinger...de az én legnagyobb örömömre és egy Suzuki-s legnagyobb bánatára öcsém kiborította csöppet a fagyit, amiért én csúnyán kiröhögtem...erre ő úgy felbaszta az agyát, hogy kiqrta az erkélyról a fagyit :)))) na az meg egy Suzuki szélvédőjén landolt...olyan büszke vagyok az öcsémre...de tényleg :))) Megnéztük az Alien Vs Predátort...ha minden igaz októberben jön be Magyarországra...egész jó, már ha valaki szereti a scifi-t. És még sok apróság, de most mennem kell felvidítani a Drága Nőt!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat