Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. december 10.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. december 10.

A hétvégi szülinapos ivászat elmarad, mert a szülinaposunk meglógott vidékre, de nem aggódok...ügyes gyerekek vagyunk majd feltaláljuk magunkat :)
Szülők eltűntek Bajára 4 napra úgyhogy FREEEEEETIME van! ! !
És persze elkunyizták az autót, mert egy kényelmes nyugdíjas jobban szereti az automata váltót :)...de ha megint teledohányozza az autómat és úgy is hagyja, olyan komoly bosszúhadjáratot indítok, mivel visszaeső ebben a témában hogy még a dohányzásról is leszokik...újra...vagy megint...vagy mi...de tele van már vele a hamutartóm :)))))
Hétfőn mehetek a harmadik körös állásinterjúra...remélem hogy tényleg annyira pofátlanul sokat fizetnek, mert pofátlanul sokat is kell érte dolgozni...kb. lenne havonként egy szabad szombatom, és átlag 10-től este 9-ig dolgoznék...na hát ez azért elég szarul hangzik, de a mozgalomért mindent...
Egyenlőre úgy van hogy szombaton nagyon jó napom lesz!
Nem ajánlom senkinek hogy elrontsa, mert akkor szimplán ölök.
Ezért úgy dötnöttem hogy rendi srác lévén holnap, mert a holnap az jó nap...főzőcskézni fogok....őőőő pontosabban sütni és még egy somlóit is csinálok hogy very bjúúúútifull déj legyen.
Ért még egy meglepetés...eddig is sejtettem hogy sokmindenben hasonlítunk...de ő az első akit úgy hallgatok végig mint engem szoktak mások és csak ugyan azt tudom mondani mint mások álltalában nekem...Igazad van...el fogok rajta gondolkodni.
Mert hát arról van szó hogy egy Makacs, önfejű, konok és büszke ember vagyok, de annyira hogy sokszor úgy is végigjátszok dolgokat hogy tudom a végén bár az elvi győzelem az enyém, de igazából csak vesztesei lesznek az egésznek, mert közben rombolok...és mégis megteszem...bááááááár ez már az elmúlt 5-6 évben vagy 300%-ot javult! De még ez is ótvar kevés!!! :)))
Ma azt mondták nekem amivel én nem értek egyet...hogy az sokkal rosszabb hogy vannak olyan emberek akik megjátszák az értékeket és az érzéseket amikkel nem rendelkeznek, míg én tele vagyok értékekkel és érzésekkel, de nem vagyok hajlandó kimutatni őket.
Az eredmény ugyan az...semmi. A nincs és van, de nem látható között csak elvi különbség van, látható nem.
De az biztos hogy védekezésnek tökéletes, mert ha bánt is valaki az sose láthatja rajtam...viszont sajnos minden szándék nélkül tízszeresen adom azt vissza...akár úgy is hogy nem teszek semmit.

No ennyit a komolykodásról...hugi ma jön haza, Bob meg nemsokára érkezik hozzánk és még bejelntkezett estére vagy 1-2 emberke, úgyhogy a ma esti borulós, hasfogva nevetős, DVD-zős, esetleg zene halgatós beszélgetős light buli várható.
Holnap este remélem már csak arra lesz erőm hogy hajnalban ha szeretné hazavigyem...bár nagyon örülnék ha ott aludna...de ez nem rajtam múlik!
Mielőtt valaki bután bámulva azt kérdezni hogy most mi is van?
Azt tudom mondani hogy ami történt az megtörtént és azért ami negatív érzés volt még nem múlt el egyikünből se teljesen, de egy még erősebb és fontosabb valami se múlt el...A SZERETET.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat