Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. október 29.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. október 29.

Nem volnék egy análfabéka, hisz tantóbácik ész nénik megtanítottak betűtvetni és ezeket a hieroglifákat megfejteni is, de ponty az van hogy nem vágom mit is írhatnék ezen napsütötte péntek délelőtt amikor a munkakedvem zéró bulizenék hada üvölt a fülembe és olyanokat flashelgetek hogy az rettenet.
Hisz 3 teljes napunk lesz arra hogy a munkahelyi és iskolai fáradlamainkat kipihizzük...pontosabban nektek, mert én megint orálisan szexuálok egész hétvégén! :-)
Végre ma este Viktorka levágja a hajamat, így végre vele is tudok dumcsizni mert igénylem...furcsa mód nem ő nyerte meg a Tony világbajnokságot hanem pondróarcú hernyótestű és csigagerincű Ádám!
Ádám...gratulálok! Hidd el büszke lehetsz magadra, hisz te mindent megteszel hogy megmutasd milyen értékeid vannak, jó barát vagy...nem másolod más munkáját...korrekt vagy és őszinte, na meg el is hiszem hogy nem jártál közben azért hogy mind a 3 ember akinek a munkájában a te kezed benne van nyert...Viktor hidd el ez tök véletlen! Lehet hogy te nem vagy ilyen "zseniálisan fantasztikus", de van tartásod büszkeséged, gerinced, stílusod és nem adtad el magad! Becsüllek és tisztellek mert van miért...hidd el mindenki tudja hogy mennyit érsz mint ember mint barát és mint a szakmád egyik legnagyobb tehetsége.
Ádám dugd fel az összes plakettet a seggedbe állj ki az üzlet elé és hirdesd hogy milyen jó srác vagy, hisz megérdemled! Mindent megtettél ezért a sikerért amit ember megtehet...megérdemled! ! ! Sztár vagy!
No kiadtam ezt is magamból.
Szombaton IKEA és Baumax bevásárlás, utánna szét kell bombázni a szobámat és jöhet a nagy menet...lakhatóvá varázsolni azt a lyukat amit a szobámnak csúfolok...nem lesz eccerű....remélem tényleg kész lesz jövő hét hétvégén. Na megyek dódozni me köll!
Jaaaaa! Nincs főnöknő másfél hétig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Boldogság melengeti lelkem ha jövő hétre gondolok, hát mégis szép az élet...ládi dádi dé!
Buli megint kilőve a hétre! Nincs pénz és a szobám felújítása se várhat már! Pedig mindent megtettek hogy elcsábítsanak, de hősként álltam ellen!!!!!!!!!!!!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat