Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. szeptember 24.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. szeptember 24.

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettento
példának. Öcsém szerint ez volnék én! :-))) No ezt most megbosszulom!
Ez itt az öcsém! Naaaaagyon Szeretem! Itt ez a jó kis kép róla...mi lenne ha feltenném?! :-)))
Szegényke enyhén kómás állapotban látható a képen reggeli első cigijével hajnali fél délben!!! Kocekásra aludta a fejét a lelkem! ;)
Tegnap voltam Viktornál és végre leugrott a puli a fejemről...frankón reggelenként már ugatott és a fél kiló kurva drága zselé se tudta kordában tartani "bájos kis fürtikéimet"! Tittta pumukli! Na ugye ez kurva jó lenne ha nőből vónééék de NEM!
Hogy ne legyen gáz, már előre beírtam magam a naptárába, mert nagyon elfoglalt a srác. Persze hogy elfoglalt, mert érzésem szerint benne van kis hazánk 10 legjobb fodrásza között és ez még csak jobb lehet, mert feltörekvő ifjú titán a maga 27 évével. Tavaly megnyerte a Tony&Guy Essensuals világbajnokságot és ahogy az idei képeket láttam most is esélyes rá, de legalább az első 3-ban benne lesz!!! Húúúú kedden bemutatóznak a Krizsán hajón öcsémmel /mert hogy Viktor barátom a mestere/ meghívtak, el ne felejtsem!!! Mostanában mindent elfelejtek!
Megígérte hogy ha megvolt a szobám teljes tatarozása és renoválása, végre megkapom azt a képet amit nekem fest úgy cirka 3-4 éve! Jobb később mint mégkésőbb!
Télen átüttetem a tetoválásom, mert szegény már egy kicsit kikopott így a 6 év alatt...már azt is letárgyaltam a sráccal hogy mivel lesz kiegészítve. Egy idézet lesz latinul amit úgy csinál meg hogy az előző stílusában és a tetoválás folytatásaként fog kijönni belőle...már várom!
Tegnap este megnéztem a Pókember2-t. Ezt a ratyi, rüszmeteg, punnyadt, ribenyás, debil és kretén filmet!
Tényleg igaz az hogy egy film halála a második rész!
A film lényege hogy ha egy tipikus Lúúúúúzer vagy akkor igazából ha magadra rántassz egy pizsit amitől megjön az önbizalmad akkor te vagy a HERO wazze'!
Egy mondat viszont jó volt benne: "Az inteligencia nem adottság, hanem egy lehetőség"
Tisztára mint Superman! Gyerekek mekkora hős az AKI KÍVŰL HORDJA AZ ALSÓGATYÁJÁT, miközben Amcsi zászlóval repdes a kezében????? Kiábrándító és szánalmas!
De MADE IN USA!!!!! Tök trendi ecccsém!
Az én főnöknőm egy baszatlan, igénytelen, zsíroshajú, managerpicsa vagyok és egyedül fogok megdögleni mert a munkám az első és már 30 évesen klimaxxxxolok köcsög állat! Elnézést az őszinte kinyilatkoztatásért, legyközelebb kirakom a 12-es karikát!!! :-)
Viszont őszinte a lelkem! De tényleg!
A szemébol is csupa őszinteség sugárzik... az egyikből őszinte gonoszság, a másikból őszinte rosszindulat.
Most mék' oszt tolok arcba reggelit...
A viszont váltáska díííír naplóm, assszem lesz mit írni hétfőn ha elmegyünk bulizni hétvégén...lesz ott vatafak, heresima és nabbasszaki! No ezt honnan szültem asztat én se vágom! :-)






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat