Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. április 5.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. április 5.

Egyedül vagyok.
Beszélni és töprengeni csak magamban tudok.
Most értem csak meg azt, milyen fontos dolog,
hogy legyen valakid, kivel magad megoszthatod!

Érzelmi hullámvölgy? Élvezem az egyedüllét kiélvezhető részét...már egy jó ideje...talán túl régen.
Nem panaszkodnék, ha nem lennék igazából nagyon társas lény...szeretném valahol eldobni ezt az életet és újra nyugodt kiegyensúlyozott tartozom valakihez aki szeret állapotot fölvenni.
Nem csinálnék ennyi hülyeséget, nem élnék ilyen vadul és a fölösleges feszültségeim, kreált problémáim helyett valakire figyelhetnék és ha szerencsém van akkor viszont is élne a dolog. Igen....szeretnék valakivel foglalkozni, babusgatni, kényztetni, közös programokat csinálni. Kicsit kiszakadni a mostani életemből és nyugodtabb vizekre evezni.

Hiába a barátok, a család...hiába a téged meg nem fogó nők kik benned egy szeretőt vagy egy kapcsolatot látnak, ha te csak állsz és nem lépsz, azt te se tudod miért nem, talán hiányzik belőlük valami? Nem...belőlem hiányzik valami, valami amit majdenem egy éve...hurcolok magammal és pár boldog hónap kivételével tavaly amikor hittem...mindíg jelen volt...félek, nem hiszek, nem bízok, nem akarok csalódni, de mást se akarok már bántani...hiába egy "fél" kapcsolat ki több mint egy barát és kevesebb mint egy teljes értékű kapcsolat, hiányzik a teljesség. Rengeteget köszönhetek neki, talán nem is tudja mennyit.

Nincs rossz kedvem, nem vagyok bánatos csak üres...meg egy kicsit ott mélyen fáj. Szóval aggódni nem kell, nem vagyok depi...csak ma előtört...ez van.

Öcsém ma lett 20 éves!!! Hepppppíííííí Börszdéj túúúúúú öcsi! :)
Öcsibogyónak elkészült a tetoválása tegnap...hmmmm....na most az egy dolog hogy nekem tetszik, de ha anyu meglátja, akkor ki fog akadni csúnyán...szerintem olyasmire számított mint az enyém :))) hasonló...Na de ez 3x akkora!
Jaaaaa és hétvégén végre névnapi pénz+saját kiegészítés után megvettem az új telefonom...remek...megint olyanra adtam ki pénzt amit nem engedhetnék meg magamnak, valójában nincs is miből :(

Ma várom este anyu telefonját, hogy hogy van a nagypapám...már kórházban van...drukkoljatok hogy nap közben ne hívjon fel anyu, csak este, mert ha napközben hív azt jelenti baj van...nagy baj...

Szerintem...szerinted...szerintetek? Itt ülök az öcsémnek születésnapja van és olyan a hangulatom, hogy nincs kedvem haza se menni...szegény kis nigger, nem cseszhetem el a szülinapját össze kell magam szedni...
Miért kell olyan napoknak lenni amikor csak lelked és az érzéki érzékeid működnek? :(
Újra akarom a flegma érzéketlen pókerarcú köcsögöt akinek soha nem fájt semmi...vissza akarom kapni...könnyebb volt vele az élet.
Illik beledögleni? Nem? Akkor csalok! ! !




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat