Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. február 17.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. február 17.

Hajnal 4-óta fent vagyok...nem jószántamból. Azt álmodtam hogy egyedül vagyok, nincs senki körülöttem azok közül akiket szeretek és pont nagyon szükségem lenne rájuk... talán mint még soha....egy emberi szóra, törődésre vagy bármire. Álmomban sírtam, de amikor felébredtem...most nem csak álmomban sírtam. Nem tudtam visszaaludni, hanem gondolkoztam és mászkáltam a lakásban ahol mindenki aludt...pedig nagyon jó lett volna ha valaki akkor van mellettem...mégha hozzám se szól, csak ott van és nem érzem azt a rettenetes érzést amit egy ilyen álom után érez az ember amikor úgy kel, hogy évek óta nem tud sírni és most zokogott mint egy gyerek és amikor fölkel a szemei a sírástól be vannak dagadva. Hiába, nagyon összejöttek a dolgok és ezáltal érzékenyebb is vagyok. Talán az sem tett jót, hogy tegnap este valakiben egy rettenetesen nagyot csalódtam. A legrosszabb talán az az egészben hogy ezt olyan valaki tette akiről azt gondoltam ill. Ő is, hogy még nem 100% biztos.... de talán-talán akár még a Barátnőm is lehetne.
Ezek után biztos nem, és nincs is min bánkódnom, mert aki képes erre.....arra mint nő nincs szükségem. Ettől függetlenül azért nagyon sajnálom hogy a történet így alakult.....este bántott és csalódott voltam....hajnalban mérges és dühös voltam...most ezzel a szörnyű álommal együtt....csak üres vagyok....és persze nagyon fáradt és piros nyuszikaszemű :)

Na lebontottak....
-mit eszik a jósnő??
-babonapelyhet

Bármily furcsa, az ember ír és elolvassák...és jelzik tetszik amit írsz vagy ahogy írsz....ja...ja...azután nem írsz vicceset mert nincs miért, ezért körvonalazod hogy egy kicsit kiírd magadból a dolgot...és kiderül néha nem csak azért olvassák a naplódat hogy nevessenek...hanem érdekli őket az is hogy mi van veled, amikor nem nevetnek a naplódon.
Zsóka, Barbi, Virág, Csucsu...köszönöm nektek, imádlak titeket, nem tudom elmondani milyen jól esett!!!!!!
Máris kicsit jobb napom van! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat