Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. december 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. december 2.

All you niggaz all around the world...what's my motherfucking name? R. Gábor... Pece full and respect my brothaz.
Mivelhogy az előző naplóm kitörlődött, és amúgy sincs túl jó napom...felsorolásszerű lesz a napló, mert rengeteget tudnék írni, de nincs rá időm hisz dolgozó ember vagyok.
-Az interjú szerintem jól sikerült, ez kiderül ha visszahívnak a második körre.
-A tegnapi napom kész őrültekháza volt, alig voltam a helyemen.
-Kész van a gyűrűm, nagyon szép....és élvezem hogy mindenki azt hiszi hogy ezüst :)))) pedig neeeeeeeeeem! Januárban még kb. 2 gramm jön hozzá, mert nekem túl vékony de majd meglátjuk!
-Este az öcsifejjel bent dumcsiztunk elég sokat a szobámban kb. 6 gyertya tette feelingessé a beszélgetést. Jó volt, szükségem volt rá.
Tegnap úgy látszott nosztalgia nap volt :)
Kiderült hogy hiányoznak a régi bulik...persze a mostaniak is nagyon jó...csak más. A régi afterek meg mint kiderült nem csak nekem hiányoznak nagyon! Hazudnék ha azt mondanám nem esett jól az egész beszélgetés...kár hogy ilyen sokára tudtuk ezeket megbeszélni.
Teganp pont azon gondolkoztam hogy mi emberek tényleg csak akkor és azt látjuk már reálisan amit már elveszítettünk? Miért van ez így?
-Kedvesem haragszik rám...talán megérthetne, talán toleránsabb lehetne, mert igaza van, de mindenképp ha én megpróbálok valamit akkor szeretném ha nyitott lenne rá és nem dafke ellenálna és lehúzna...de ehez is KÉT ember kell! Szeretném ha mindketten jobban odafigyelnénk a másikra. Remélem sikerül. Mert minden ok és okozat. Én szeretném...nagyon...
Most szombaton lesz a Citibank karácsonyi party...úgy döntöttem hogy elmegyek, megiszom a koktélt, a pezsgőt...egy kis dumcsi aztán húzok haza a Taxival amit a nagykegyes Pitibank /fúúúúj csúnya rossz Gábor/ fizet!





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat