Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. január 28.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. január 28.

Jáááááááááááááj de ügyes vagyok hogy a rák a mellyembe!
Tegnap esmét vizsgáztam Gödöllőn. Pszihológiából...jó volt ott elolvasni hogy miből is és mit is kéne gagyarászni:))) Az igazság hogy a csecsemőkori szopóreflex-nél leragadtam ;-) Majd miután a folyosón hangosan rákérdeztem hogy nem ez az ami olyan 15 éves korban szokott visszajönni és főleg a lányoknál? Jöttem rá hogy ahogy a fiúk mondanák...."Már megint beszélsz! És sokat! Nem áll jól!" De szerencsére mivel a csoporttársaim is hasonlóan betegek, vették a poént...
Felkészültségem határtalan...önbizalmam annál kevéssé volt az. Pedig...akkora 5-öst kaptam hogy nem fér bele az Index-beeeee....bebe...beeeeeee :o)
Jó. Hozzá kell tenni megérdemeltem...fél 8-tól ott voltam és 4-kor szabadultam...étlen szomjan...egész nap...szerintetek mennyire voltam hisztis és idegbeteg? Áááááááá dehooooogy!
Persze sietnél és már akár bukj is meg, de végre legyen vége és tudj enni meg inni és különben is a összes létező tököm kivolt, mert a tanárnő fordítva vette be a hashajtót és szófosása volt. Persze ahogy az szokott lenni...pont előtted van az 50-es kopaszodó, very inteligence és olyan importante arckifejezéssel bíró ártány-csótány, mindenhez értő forma, aki még a választékos beszédre és a helyes artikulációra is odafigyel hogy lásd...nincs olyan dolog a világon amihez nem ért tökéletesen! Szerintetek amikor ránéztem az órámra és az tűnt fel hogy összességében már 1 órája pofáznak lényegtelen a tantárgyhoz rohadt módon nem illő dolgokról, akkor mit éreztem?
Elmesélem...tehetetlen dühöt....visszafojtott gyűlöletet az összes ilyen lúzerforma iránt...majd hátra fordultam és a világ legtermészetesebb mosolyával.../ bár megjegyezném hogy állítólag a villamos alatt fekvő kislány mosolya sose őszinte! / szerintetek ha felállok és ezt a széket két lépés nekifutásból úúúúúgy igazán megkinálom és tarkón verem azt okoskodó únszimpi rohadékot, akkor feltűnik neki hogy mind rá várunk? Köcsög!
Háááát már benyaltad magad legalább 30 perce és úgyis 5-ös lesz, mert még vágod is! Takarodj haza te gyíkarc! Menj haza és meséld el büszkén hogy milyen okos vagy, valaki a családból csak megcsapkodja azt a kopasz fejedet: hogy "jóóóóól van ügyi vagy kuglófom egyetlen mazsolája"! Vagy " elméd ragyogását csak kopasz fejed csillogva szikrázó fénye múlhatja felül!" Áááááááá egy csöppet se voltam ki az emberre!
Hagyjuk.
Öcsémnek mint említettem van barátnője...tegnap nálunk aludt.
Erről kicsit később, még nem látom át a szitut, de rosszat sejtek!
Ja és persze a kis niggernek kezdődő tüdőgyuszija van! Meg vezetni jár tanulni...pontosabban kreszre...hiába ma már bárkinek lehet jogsija! Én legalább még küzdöttem érte...legalább a 3-dik százast adtam oda vursliban a tombolás bácsinak, mire előkerült a fényképemmel ellátott jogsi! :)
És már most húzzák a fejemet hogy csaljam meg a mozgalmat és ketten vagy hárman menjünk le bulizni! :))) Nyem!
Akkor Bob bámulhat egy zombiszerű képződményt akit véletlenül úgy hívnak mint engem! Na ne máááááááá! Most nagyobb igényem van normál emberi törődésre.
Na és nem megyek Tiesto-ra....anyagi helyzetem és adósságaim megint az elmegyógy és a között versenyeznek hogy hazaérve sétáljak-e a kazettához és berakjam-e a fegyverbe kifejezetten 1db félrerakott csodaszép növelt töltetű páncéltörő 9mm-es parabellum lőszert...
Persze csak elvi síkon...

EMBEREK!!! Lassan 7 és fél év keserves munka és ebből 6 itt lehúzott év után megkaptam életem első év végi jutalmát.
Na nem ebből fogjuk kifizetni az államadóságot az tuti! :) Szánalmasan jelképes, de akkor is...ez az első...s mint a szerelemben is...megbecsülendő.

No és akkor következzék az agyhalál...a kigyűjtött legtutibb tanyasi csajozós dumák:

-Hallod nézlek má egy ideje, oszt rájöttem tökre b@sznák. He?
-Ha hazakísérlek, megtartasz?
-Szia, betyár durvák az emlőid!
-Ha megkerdezném toled, hogy lefeküdné-e most velem, arra a kerdésre ugyanaz lenne a válaszod, mint erre?
-A szüleim milliomosok, de engem nem érdekel a pénz. Dugsz ingyé?
-Szia! Ha b@szni akarsz, keverj le egy pofont, ha pedig szopni, mondd, hogy "bunkó"!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat