Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. december 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. december 21.

Praclikat a magasba! És mond azt hogy jeeeeeeeeeeee....mond azt hogy yoooooooo hova tűnt?....hova tűnt a télapó!? :))))
Szal pár dolog lemaradt a hétvégével kapcsolatban is...pl.
Pénteken állok kint és dohányoznék Jhonny fiúval a bank előtt full elegance amikor is rágyüttem hogy hülye fejemmel a Merciben hagytam a telefont és a cigit. Na kivettem, de ekkor egy nem Mádzsár bácsi áki Román ákcenutsbán tőrte a Mádzsárt léhájót oszt fölvett valamit az autóm előtt!
Majdan odafutott hozzám és a kezembe nyomta hogy bóldog kárácsonyt mög minden és biszti van nekem feleség vagy menyasszony....oszt hálábúúúl nyomassak mán neki pár forintocskát...testvérünk akkora parasz volt hogy az anyakönyvi kivonat helyett rögtön őstermelõi igazolványt kapta! :)))
De mivel jószándékú volt....hát én meg jó tett helyébe jót várj, megajándékoztam nészá HUF-al ami vót apróm mög egy mentolos cigivel amire húzta a pofáját a szentem és rettenetes módon mutatta hogy kaparja a torkát :) Szegéééény ;-)))
Szóval neked is Merry Chrismas édes testvérem aki a kezembe nyomtál egy 10 grammos 14 karátos aranygyűrűt! ;-)))
Ken júúúú fil it? Jeeeeeeeee! Iccc veri nájsz! Meg dánke zer! Ja és konisoáááááá! :-)))
A buliról meg szót se többet, aki kíváncsi jöjjön el és nézze meg...szerintem érdemes...múlkor szavatosan megválaszoltam Ponyinak amikor ötödször tette fel ugyan azt a kérdést.
Miért imádnak velünk bulizni és miért vannak egyre többen akik megkérdezik mikor jövünk le mert csak akkor jönnek.
Hát a válasz egyszerű. Mutass egy olyan szórakozni vágyó 20-on évest akinek nem jön be az hogy olyan emberekkel bulizhat akik ha lemennek, már mutogatnak rájuk, a portásokkal olyan szinten jóban vannak hogy mindíg vigyáz valaki rájuk, a DJ álltalában (kivétel az utolsó előtti 2 bulin) szinte bármit lejátszik és a fél hely titeket figyel és veletek akar bulizni! Na szóval ezért...mert gátlástalanul és orbitálisan nagyokat bulizunk és az emberek igen is szeretnek bulizni és mozizni is...és tanulni pötyögés helyett táncolni!!!
Igen az emberek imádják ha büntetik őket aki azt mondja nem az hazudik vagy gőze sincs miről beszélek.
ÉÉÉÉÉs megint bulizni kell, mert itt a SZILVESZTER! ! !
Elő a trombitákat és akkor jöhet a BASS!!!!
BASS IN YOUR MOTHERFUCKING FACE...BUT JUST IF YOU A REAL PARTY FACE! ! !
Dj spin that shit....Every body in the place...we are back...

Kicsit más...pénteken Karácsony! Még a hangulat nincs meg hozzá, mert dolgozok és nem tudom felvenni a feelinget, de érzem hogy amit szeretet ünnepének hívunk nem véletlenül lett ez a neve...hisz azzal töltöd akiket szeretsz...jó esetben persze...de ha nem lehet melletted akkor is ott van...mert akit szeretsz mindíg ott van veled...mindíg veled van mert a részeddé válik és benned van kitörölhetetlenül...így ha valaki bármilyen okból nem lehet veletek...de tudjátok hogy ő is ott lenne ha tehetné akkor ott is van...a szíve biztos...és ettől többet senki se kívánhat...és ne feledkezzünk meg azokról se akikkel annyi karácsonyt eltöltöttünk és most már nem lehetnek közöttünk, mert az érzés megfakulhat az évek alatt, de el sose tűnhet!
Kedves nagypapám! Gyújtok egy gyertyát és a pohár ami eddig üresen állt a szekrényben ott fog állni az asztalon pezsgővel a gyertya mellett amit az emlékedre gyújtok meg, mert egy olyan ember voltál aki megérdemli hogy örökké emlékezzenek rá! Szeretlek.
Rest In Peace



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat