Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. február 4.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. február 4.

Szóval oly méltán imádott gyönyörű, cépszéges, okos, sziporkázó humorú, csendes, korrekt, kreatív, lámlenge, szívdöglesztő és egy kicsit se fázós, na meg egy ici-picit se agresszív Bobom!
/Jaaaaaa és a fognyom alapján amit ajiban hagytál...a bal hátsó hatost nézesd meg! :-)))/
Még sorolhatnám egy naplón keresztül is és magasztalhatnálak az egekig csupa-csupa jótulajdonságod alapján, de nem kell....hisz az ahogy nekem szánod soraid, az magáért beszél..../már azt az egy-két szót :)/ látszik hogy szeretet van a szívedben! És ez a megbecsülés és tisztelet irántam, egyszerűen lenyűgöz! Úúúúúúúúd szelyetjek! De tényleg!

Khmmmm....Csálódtam benned Bob! Nem tiszteled a cáládot! :)
Most már biztos lehetsz abban hogy ki kell engesztelned...ezt én a megtört szívű "ex maffiavezér" ;o)))))))))) (csendben megjegyzem amikor ezt elképzeltem én is kiröhögtem magam!!!) mondom. De látsd hatalmas szívem....engedékeny vagyok...nem kell véred hullajtanod arcátlanságod miatt!
Majd elfelejtettem...Félrehúzom! Ebben biztos lehetsz! ! !
Remélhetőleg minnél hamarabb!

No mögkaptam a dupla Tiesto DVD-t végre!!!! Hétvégén átírják!
Heje-huja és örülge! Meg vihog-vihog és térdetcsapkod! :)))
Látod Bob? Nem is olyan nehéz ilyen szart írni...nekem is megy...de azért küzdök hogy rosszabb legyek nálad! Van rá sanszom! ;-)

Tegnap nem tarottunk józan napot! Nagyjából 9 óra utáni dolgok furcsak ködös emlékként úsznak az agyamba így másnap(osan)!
De az megmaradt hogy már megint milyen feladatot találtak ki nekem. Paca beközölte hogy szóltak neki hogy szerezzen a Mónikába SOS szereplőt! No. Persze amikor kimondta hogy mit kéne játszani...mind a 3-an rámnéztek! Testvérünk ehez te kellesz felkiáltással már vonyítottak is a Drágák!!!!
Szóval be kéne szerintük mennem ezzel a flegma fapofával (ahogy Balázs mondaná) és elő kéne adnom a félénk fiúcskát! Közben meg vadállat nénik oltogatnak hogy zavarbajöjjek! ;o))))))))
És frankón eltervezték ahogy egy világraszóló emlék reményében rá bírnak venni arra hogy bemenjek amíg ők a nézőtérről folyamatosan visítanak! Hát lenne min!
Persze Ponyi meg rögtön felajánlotta hogy ha kell már holnap benyom egy Balázs show-ba, mert neki meg ott van ismerőse!

folyt...

Bob-al megbeszéltük hogy új AL-t írunk társkeresés céljából...asszem én még finomítok hogy még súlyosabb legyen!!!! :)))

No hát elkészült a mű...bár kiforratlan és még alakításra szorul, de azt hiszem kezdetnek megteszi! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat