Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. február 16.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. február 16.

Vá-vá-vá...jipi yóóó jipi yé...Gáborka tegnap ment hazafeléééé!
De mint rá oly jellemző ebben az évben, ezt is megszívta de keményen!
Hogy tart egy közel 50 perces út 2 és fél óráig? Hát úgy hogy BKV Rules! :))) Mert hogy Loreal mert megérdemlem! Ugyi Drága Virág? :)
Már megint...Az új Volvo buszok azon kívűl hogy drágák és nem kényelmesek, de legalább kényelmetlenek, na meg nem is a magyar utakra épültek, nem is nagyon bírják a telet...de hogy fonalam visszavezessem és a cselekmény végre bonyolódjon. A hó esett...az út csúszott...a felüljáró járhatatlan kategóriát súrol...így tesz meg két km-ert 50 perc alatt az ember. A világon a legjobban utálok várni...bárkire és bármire...szóval nem vagyok türelmes, de leginkább qrva türelmetlen vagyok! Szóval ülök és nézem ahogy kint esik a hó és az ember unják széjjel a fejüket de aktívan ám és azon gondolkoznak...talán egyszerűbb és gyorsabb lenne gyalog! Nézem a hóesést és felidézem Ponyi testvér beszólását amikor először leesett a hó..."na hullik a szar" :) szal...a szar hullik a busz meg áll, mert hógyispersze hogy nem bír felmenni a felüljárón. Kész szerencse hogy volt a buszon egy olyan utas aki fizikából nem bukott meg az érettségin és javasolta a sofőrnek hogy kűgggye hátra a jónépet, mert a busz hátsókerék meghajtású, így a súly hátra...a busz meg föl.
És lőőőőőn. Közben sofőrünk nagy arc lévén tájékoztat az eseményekről és bontja a kedves utazó közönséget. A hangulat tetőfokon és nevetéstől hangos a busz...erre ez a kedves ember beszól a májkrofonba hogy "örülök hogy ilyen jó a hangulat, de hallottam már olyat hogy az utasok toltak meg egy buszt...kíváncsi vagyok akkor is nevetni fognak-e?" :-)))
Na itt már vidám barak hangulat uralkodott és ahogy szokott lenni elég egy ember a lavinához...egy srác elkajabálja magát.."énekeljünk tábori dalokat"...erre Gáborka kínjában félhangosan rázendít a Mint a mókus fent a fán kezdetű méltán híres kisztábor feelinges dalra...innentől már a busz hátsó része visít és sorra jönnek a beszólások.
Egy fiatal lány bármelyik katasztrófafilmet meghazuttoló pánikrohamot szimulálva elkajabálja magát "sose megyünk fel ezen az emelkedőn...emberek meg fogunk halni!!!" :o)))...na itt már egymásra dőlve borultunk a röhögéstől és ahogy szokott jött a kontra...felálltam körülnéztem és nyomatékosan megkérdeztem "rendben...kit eszünk meg elsőként?" :)
Hátulról a szerepe szerint jött a higgadt úriember aki megelőzi a "pánikot"..."ne aggódjanak emberek, amíg gázolaj van a buszban tudunk fűteni, amíg a hegyi mentők meg nem találnak minket....ha meg már fogyóban van a gázolaj, mindenki hátrajön és felgyújtjuk a busz elejét hogy jó meleg legyen, meg hogy könnyebben megtaláljanak minket!" :))))))))))))))))
De mint ahogy minden katasztrófafilmben lenni szokott a vége Hapy End...csak itt nem halt meg senki.
De csak azért mert nem volt velünk egy Néger tesó se...mert minden filmben először a Néger hal meg! :)))

És hogy ne csak nekem legyen rossz így korán reggel, ímhol a mai napi szent evangélium amivel kedves kollégáim raknak 0-ra már korán reggel....

Az ecccerűség gyönyörködtet kategóriában indul:
Piacon....
- Egy almát kérek!
- Kettő lett, maradhat?

A világ legrosszabb vicce kategóriában pedig:
-Ha nem olvasod el, kapsz 10 milliót. Elolvastad.

A brutál kategória nyertese pedig:
Az öreg székely utazik a vonaton. Egy cicababa száll be a kabinba és leül az öreggel szemben, aki csak pödörgeti a bajszát és a nőt bámulja. A hölgy zavarában előveszi a retiküljéből a parfümjét és fúj a nyakára belőle, majd flegmán odamutatja a bácsikának:
- Chanel 5-s! Millilitere 5000 forint!
A székely csak pödörgeti tovább, majd egy kis idő múlva oldalra dől és fingik egy óriásit és azt mondja:
- Tarkabab. 50 pénz kilója.

A futottak még kategóriában:

Drágám, mondjál nekem valami szépet! - kéri a feleség a férjétol.
- Olyanok a fogaid, mint a csillagok.
- Jaj, édesem, ennél szebb bókot életemben nem hallottam. Folytasd!
- Sárgák és messze vannak egymástól.

Mi a külömbség a tanga és az afgánok között?
Semmi! Mind kettő kis területet véd eredménytelenül...







Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat