Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2005. március 4.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2005. március 4.

Megint a rossz útra léptem, száz közül megismerem. Megint a szívemre hallgatok, mikor csődöt mond az eszem...és a szívem azt mondja hogy TOMBOLJ, MERT MEGÉRDEMLED TE VADPARASZT ÉS BÜNTESS, MERT IGÉNYLIK ! ! ! :)))
Szóval a két napos horrornak ma vége...egy rohadt büdös buli mennyi megoldandó problémával jár és persze némi önbírálattal és lelkifurival.
De már most tudom...mire eljutok addig hogy induljunk...nem lesz kedvem! Egy fintor a tükörbe....
És Andrássy út jobbról-balról és kocsiba beee...ablakot leeeee....nagy király a hangerő....mellettem a hülye párducmintás fejű öcsém :)..........ááááááááááááálljunk meg....nem is! A kis buzi-rudinak ma festik a haját ezüst színűre! :((( A kedvenc hajszínem volt még kislánykoromban...úgy 5-6 éve....húúúúú de qrva öreg vagyok! :)))
De már most oltják a búrám hogy megint legyen hófehér a hajam és körszakállam is...megcsinálnám, de azért ehez már öreg vagyok...az utcán nem zavarna, de itt bent a bankban azért talán nem kéne.

Áj ádnörsztend...no more szexi puszi or onli disz déy? Jesz? No problemosz szinyoríta én lenni jó fiú...na jó hazuni még mindíg nem tudok!!! ;-)
Én szólni előre...Bob meghalni! Saját kezem álltal tekerek nyakán párat, mert ez a pofátlan kis Boszorka olyat oltott rajtam mint állat! Halál reám ha ezt hagynám!
Amúúúúúúúúgy meg emííííííííígy is Imádom a búráját, de néha legalább akkora paráztatós rébuszokban beszélős kötsög hogy pfúúúúj! Remélem ebben nem hasonlítunk! :)))

Ha már oltás...Ponyi tegnap előtt olyat tolt rám, hogy megköszöntem neki! Komolyan...van egy szint amikor lehajtod a fejed és elkéred az ellenőrzőjét és beírod az 5-öst...majd csendben elkönyveled hogy akkorát kaptál hogy nincs kedved megszólalni csak csendben lehatod a fejed és átadod magad az érzésnek...ember nagyot kaptál....emészd meg!
Ponyi köszönöm! Jó barát vagy! :)

Bob esetében megen meg kell állapítsam... némelyik nő mind egyforma!!! :)))
Ha egy érzés nem úgy gyün ki mint szeretnétek akkor már csak egy PASI vagyok?...és ez baj? Eddig nem volt az! ;o)
De ígérem majd odafigyelek és tanulok mesterem! Már a telefonom is az irántad való csodálatomat fejezi ki...Spongya Bob vigyorog a kijelzőjén :)

És mondá a Nyúl...egyetek zsenge gyökereket és gyönge szekereket.
A hot-dogot és a kávét hiába szádra ne vedd ha a megszentelt blázt a kezed ügyében nem leled! Szeretsd félkabátodat és segítsd a többszörös áttételes anorákban szenvedőket. A mindennapi Spongya Bobunkat add meg nekünk és vigyél minket a kísértetkastélyba, miképpen mi is megbocsájtunk a minket szexuálisan zaklatóknak.
Mindököré....Bááááááááámeg! Megcsókolhatod a verőlegényt!
Mert te vagy a Nyúl, tiéd az alkarom...miként a Nyúlon innen és a Nyúlon túl is....
És már nyúlik a pofám is úgyhogy húzok a redvásba.
Aaaaaaaamen!
Gábor Atya



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat