Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Gab naplója


Dennis [23808 AL], gazdája Gab
2004. október 11.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/23808
2004. október 11.

Egész szépen halad a lakásfelújítás :-) Már kezdek annyira beljönni, hogy azon gondolkodám...mit keresek én itt, méééé nem lettem asztalos, kertész vagy marhapásztor Texas-ban?! ;-)
Ami hiányozna az max. az internet. Az internet egy érdekes hely...emberek találkoznak arc nélkül. Így olyan emberek is megismerkedhetnek akik gyanítom soha szóba se állnának egymással a valós életben...de így arc nélkül és 0 felelőséggel sokkal könnyebb...persze van egy hátránya is...messziről jött ember azt mond amit akar!
Mert nem kell hozzá adnod se a neved se az arcod...viszont ha valaki felnőtt annyira hogy önmagát tudja adni és nem csábul el a lehetőség láttán hogy ő akár Banderas is lehet vagy Lopez kisasszony, akkor máris "arcod" van.
Csütörtökön kaptam végre egy 0-ás szavazatot! Már úgy vártam! No problem...hisz a srác halál normálisan megindokolta hogy nem szimpi neki a stílusom, persze ez oda-vissza él, de azért nem fogunk bedepizni ettől és rohanni Csernus dokihoz :) szerencsére különbözőek vagyunk, de mindenképp tisztelem amiért bevállalta a saját véleményét és mindezt úgy hogy nem volt tapló.
Szo...így hétfő reggel még nem nagyon látok ki a búrámból így befejezem ezt a bejegyzést, mert már magamat is untatom vele :)
Jaaaaaa! Fiúk panaszkodnak már hogy menni kéne bulizni!
Nem assszondom hogy nem esne jól, de akkor tuti megint csúszik a szobám, de az nem megengedhető, mert nem engedi a szakszervezet!!! :)
Kiderült a hétvégén hogy abszolult objektíven vagyok köcsög, nem csak a környezetemet büntetem már, hanem magamra is akkora oltásokat nyomok, hogy már azon gondolkoztam magammal se állok szóba ;-)))
Éljen az önkritika, mert igénylem! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat