Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Hajajajaj

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Hajajajaj

Hááát tegnap nem jutottam el idáig..Mert persze sikerült kicsit darabokra esni..De nem baj, megérdemeltem.:-)
Csüt este hhuhuhúúúúúúúúú!. akkora partyt csináltam!:-)
Ott volt mindenki, persze Jennyt kivéve, ááá, délu két órán keresztül készülődtem (ÉN?!), szal egész jóól néztem ki magamhoz képest, de mindegyis, pörögtem,mint egy búgócsiga ..hahaha
Természetesen mindenki punnyadt volt, mert azért szerdán is sikerült kicsit jól érezni magunkat, de én megmentettem a haza becsületét!Ők meg engem:-)
Pufi persze egész éjjel koktélokat kevergetett nekem, inkább fel se sorolom, csak a "belépőmet" jegyezném meg, ami deci absinthka volt..Tomi meg benyögte, hogy ma én csinálom a zenét, meg is ijedtem, h rám akar bízni több millás cuccot, noormális?!, de nem hál isten:-))Csak mondanom kellett és jöttek a zenék és szétszívattam a népet, mert pl szetiszfeksön és szájlensz(örök!!) közé benyomtuk a Tankcsapda új(legalábbis sztem új..) lassú számát, egymásután benyomtunk 3-4 lassút,mert bé néni lassúzni akart, oszt vissza pörgősre. és nulla nyál és latin zene!!!Hahaha! lájtos trances-pörgösős némi funkyval és szerelmeteses lassúkkal , hehehe nagggyon komoly volt, bár Pufi azt mondta soha többé ilyet!!
Szal csordogált a buli, Bé néni egyre jobban érezte magát, még az a szerencse, hogy nem mindenki nézett..:-))Oolyan táncit lejtettem!!Rem pufi nem csinált róla videot.Feka csajok füküket farkukat behúzhatják, oyan tekerősös-királyságos denszet nyomtam!!!De tényleg!Láttam a pasik fejét:-))Svenson pl meg akart nagy hirtelen erőszakolni, feldobott a pultra, de csak odáig jutottunk, h benyúltam egy pezsgőért v (Ari adta a kezembe), oszt megitattam..De nem is ez a lényag!Mindenki olyan imádnivaló volt!VIgyáztak rám, meg a piámra folyton, qrva jófejek voltak, meg éjfélkor csomó sms, úgy imádom a haverjaimat!áááá
Meg persze ő is írt..Ma vele fogok ünnepelni, rem ááá, tök izgi van, huh. Jópasi. De úgyis elszúrom, mert béna vaok..áá, nem vaok pesszimista, de tényleg!:-))
Legyen már délu anyúúúúúúúú!!!
De vissza, szal hazaértem fogalmam sincs mikor, mert vki hazakísért az tom, még meg is kell köszönöm vkinek:-)
(Ja!legnagyobb bók by tibike:te még full készen is jófej, édi vagy, hogy csinálod?! )hahaha!!Királylány királylány!
Szal aludtam v két órát, iány otthon édes otthon, 3 óra út, nem voltam kééészen, ááá, hazaérek, öcsém már pezsgővel vár, Szerintetek?szerintem se kellett volna..
Nyomtunk egy lazulós-pezsgőzős Belga délutánt, este megjött az egész banda, oroszkrém-torta, még nem bíjtam enni belőle!!:-)
Királyságosság volt, csak hát ma már kezd kicsit VEN-feelingem lenni...
Mert hát miért ilyenkor írok, ugye?!Mert persze hogy 9kor ágynakdőlés, most meg, hmhm nem vaok túl jól:-))
Na, megyek szívok egy kis friss levegőt...
kár, ami kár...miért érzem magam hülyén?!
Asszem nem túl jól látom át a dolgokat...
Vki meséljen már nekem!Mi történik velem?!
Sztem semmi, csak én szeretném legfeljebb, v lehet, h mégis csak kicsit fáj, h....ehhe-ehhe, most nem áll neki filózni, mert csak.
abba is fejeztem.
Puszika Drága





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat