Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Itt van május elseje, elseje

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Itt van május elseje, elseje

Voltam a Cégnél. tiszta normális volt a konzulensem, látszott, h tényleg készült rám. Kitaláltuk, h más lesz a problémám a dipiben, mint eddig írtam, szal az egészet át kell írnom, de így legalább lesz miről..
Arra gondoltam, majd csütörtökre összedobok valamit, aztán utána normálisan nekiállok, hogy legyen egy normális dipim, meg befizetek egy nyelvvizsgára júnisra, és akkor muszáj leszek tanulni..
De asszem inkább nem tervezek, mert még magamnál is erősebb vagyok.:-)) Azaz, sok bennem lakozó személy közül az őrült Barbi a legerősebb, szal ha elkattan az agyam, mondhatok én bármit, úgyis az lesz, amihez kedvem van:-)))
paff.
Szerencsére nem kell melóznom a héten, kis nyugi, csüt délig leadom, amit kell. Este megünnepeljük a Gáborokat, aztán pihi.., és még kitudja:-))
phúú. jöttem haza busszal, és agresszív lettem seperc alatt. Utálom az embereket, a tömegközlekedést, és mindent, ami beszél. A buszra korengedménnyel engedtek csak fel, mert az alsó korhatár 60 volt, így örülhettem, h elengedtek úgy 40 évet. Bár ne tették volna!:-))
Amit e korosztály le bír művelni félelemtes! Zalában amúgy is van némi furcsa hangsúly és kiejtés, de a nénik bácsik, mintha nem magyarul dumcsiznának:-) szerintem, ha jönne egy külföldi, aki irodalmi magyart tanult, tuti egy mukkot sem értett volna:
Aszt kigyütt nekem, há aszongya vegyem ki a szekrénybű a izét, oszt lekosztoráltam, mer a kölyök elkerembózsált csavargyárba...stb stb stb.
Na?Ugyehogy ugye?!
Lassan megyek is, és utazok még egy csöppkényit Veszprémig, ott Judit elszállít a bótba, mert fél 6kor meg gondolni kell rám..
Na, megyek is, mert irgum, vagyis buszom..
Friss, tavaszi szellő csiklandozza baba fürtjeitek a tarkótoknál, mint egy finom puszi:-))))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat