Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Jó érzés...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Jó érzés...

A tegnapi egész nap egy nagy jó érzés volt! Imádtam..
De kezdjük onnan, h szombaton elmentem buliba, és perszenanáhogy nem volt Dandy, sőt sehol semmi, csak funky funky hátán, az meg kinek?? Szal síjtam, de ha már, akkor átnéztem Canyonba, h mizu.
Persze elfelejtettem, h szombat sznobnap, de ha már ott voltam, maradtam és így lazulós-sörözős estébe fulladt a nagy tombalhatnékom...De persze azért jól telt..Kb 1 db pasi volt az egész helyen, aki úgy tényleg jópasi is volt, de nem voltam olyan hangulatban, h tegyek az ügy érdekében..Ő tett, nem kellett volna:-)))
Olyan szinten leépítettem, h a végén már én sajnáltam..
Persze be kellett adagolni neki, h 19 éves, nem bulizós, nem pasizós, aranyos kislány vaok, Ari huga..Erre gerjedt:-))
Aztán amikor elkezdtem osztani, akkor gyanakodni kezdett, de mondtam, h csak Ari tanított, mit igényelnek a pasik..Azt mondta nem ezt:-))
De azért persze egész éjjel kitartott, már hallottam róla, ő az aki nem engedheti meg magának, h ne minden buliból más csajt vigyen haza...hát most ráb..ott!!:-)))Nagggyon kikészítettem, de elég jól bírta..Aztán gondoltam megkóstolom kicsit, hátha...Persze tök büszke volt magára, h Ari hugával..:-))de nagyon nem ment át a teszten, uh elküldtem más ribancokhoz, nagyon nem vágta mizu, szegénykém:-)))Aztán amikor végre leesett neki, h engem biztos nem visz ma haza, akkor egyből tel.szám, meg holnap?Meg a hülyeség, én meg leléptem, mert már idegesített a Drága:-)))
Legalább kicsit kiélhettem szadista hajlamaim!:-))
és vasárnap jött és lőn jó érzés!!!
Reggel 8kor már Zabát sétáltattuk, mert Zsófiék ránk bízták, naggyon imádom azt a dögöt, aztán haza, régi nagy partyk zenéit a zenegépbe és rendrakás, takarítás, főzőcske, nanáhogy paprikáskrumpli, amit 4 év alatt oolyan tökélyre fejlesztettünk, h húúúúúúúúúú:-)), aztán Zaba megint, hatalmasat sétáltunk vele, meg néha nem..
Felértünk a domb tetejére, ez az állat meg észrevett egy másik kutyát, persze nem volt full jeges az út! ááá, nekiindult lefelé, mi meg ketten kapaszkodtunk a pórázába és csúsztunk, mintha csak vizisíelnénk a jégen..Először röhögtünk, csak aztán kezdtünk nagyon durván begyorsulni, én hülye meg perszehogy rászóltam, h Zabaaa, és ez az okosság meg naná hogy keresztbefordul, megáll és ránk néz, h mizu, mi meg akkora hatalmasan átzúgunk rajta, h öröm nézni..Mi fetrengünk a földön visítva, a bácsi a túloldalon örül, h nézheti, Zaba meg csak kérdőn néz az okos buksijával, h na mi az lányok, nem megyünk?!
Kirááályság volt, imádtam!
délu meg egy nagy szundi, végre végre végre..
Aztán pottyer meg Power felváltva, jó volt a nap!
és rájöttem este valamire...Küzdelem az élet..és a legnagyobb küzdelem saját magadat legyőzni. tegnap este csak egy kis dolgot nem tettem meg, amit szerettem volna, de nagyon nehéz volt, h ne tegyem meg, és sikerült. és nagyon felemelő érzés, ha az ember képes felülkerekedni önmagán. Mert néha muszáj, néha sokkal jobb nem azt tenni, amit szeretnénk, még ha nehéz is..
és most büszke vagyok magamra, pedig nem olyan nagy dolog...
Szal jó érzés volt az egész nap! Most meg mehetek mindjárt vizsgázni, de vhonnan szereznem kell vmit, mert amink van az ,kiderült, h nem is ehhez a tantárgyhoz kell:-)) nehéz az iskolások élete:-)))
ja, meg még egy meghívás szilveszterre, Canyon, zártkörű, önkiszolgálós, komolyságos, de már nézegettem a bulikat, lehet, h megejtek egy Colorst, mert már tényleg jól esne pár órányi eszeveszett durvulás, bár még utána kell járnom John Creamer bácsinak, most így konkrétan nem vágom milyen a muzsikája neki, mert ugye nem a név, hanem a zene a lényeg!:-)))
Sok szépet és jót mára majdnem mindenkinek!
Éljenek a jegesmacik, az angyalkák, meg a húsvéti nyulak!:-)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat