Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. május 27.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. május 27.

Már megint tök jófej vagyok! Lejöttem ide, hogy kedves haveromnak megoldjam jegyzet problémáit, közben összefutottam pár szaktárssal, és persze nekik is megoldottam pár problémájukat, csak így lazán, szóval elmondhatom magamról, hogy problémamegoldó képességem kiváló, főleg ha nem az enyémről van szó:))
Tegnap meló után - hjajj, ne is beszéljünk róla, szerintem- hazahúztam és összeraktam a tételeket és rendbeszedtem őket szigorlatra. Voltam még úgy két éve egy önismereti tréningen, a suli fizette, és még kreditet is kaptam érte:), és ott megtudtam magamról olyn dolgokat, amit addig is tudtam:), mint pl, hogy az a fajta ember vagyok, aki eltervezi, hogy napi 6 tételt megtanul 7 nap alatt és akkor pont jó lesz, aztán másnap eltervezi, hogy napi 8at 6 nap alatt és így tovább, míg végül az utsó előtti nap nekiáll, és amit bír megtanul, aztán vagy mázli, vagy nem..Vannak, akik nem így csinálják?!!!:DD
Aztán este úgy terveztem, h lenézek Canyonba, csak kicsit szundítok..Csak mivel bizonyos okok miatt előző éjjel nem igazán sikerült teljesen kipihennem magam, a kicsi szundiból 10 órás durmi lett:))
Persze nem mondanám, hogy friss vagyok és fitt, de majd otthon még pihizek kicsit:)
Egyelőre ennyi, most meg mentem dógomra...

Na. Ahhoz képest, hogy a péntek számomra utálatos nap (talán azért is, mert néha ilyenkor vagyok másnapos:)), váá tiszt depi mindig..ez a mai egész jól telt. 1körül hívott egyedatis, már nálam várt, odaadtam neki a jegyzetet, aztán elmentünk fagyizni, nanáhogy a Balcsipartra, ha már fürödni nem volt idő, legalább egy fagyi, aztán kaja is lett belőle:)) Kellemesen elbeszélgettünk, mintha nem is egy éve taliztunk volna utoljára..Sokat komolyodott, azt mondta én is, de még azt is, hogy jól nézek ki!:) jessz:) Persze nagyot lelkiztünk, örült nekem, én meg az ő nyomorának anniyra nem. De pasiból van ,ha nem mondja, nem is sejtem, h ennyire nincs jól..
Aztán hazautón, 5 év után először Sanyekkal sikerült utaznom, ő is komolyodott, és ő is szarul van, bár most bízik..én meg nem vagyok szarul, de azért bízok:)) kopp kopp kopp
(hejj, a babona!:)
Édes hazámban meg úúgy örülnek nekem:) Kaptam fincsit enni, meg vár rám egy csomó film, meg napozás és duma..:)) Pedig tanulnom is kell, csüt. szig., ami nem lesz pite, de még csak lepény sem, hacsak nem tehéné..:)
Na csók a családnak, külön édes Csippnek, no meg puszi a pocira annak, akinek csikis;)
Pá pá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat