Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Háááát én...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Háááát én...

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚGY IMÁDLAK BENNETEKET!
Rettenetesen. Jövök nyúlott képpel, lelkifuritól gyötörve, h nna, megint tevénél esz a penész, ahelyett, h okosodnék, te mieg itt jófejkedtek velem.
Wazze, wazze. Király:-)
hüp hüp barbatrükk. meghatódtam.
Csapjunk bele a lecsóba:
Megyek kocsit lopni. Izgi, ez lesz az első:-)
Mer' az úúúgy volt, h fülembe jutott, szó szerint a hír, h Bécsbe kell menni, mert Tiesto. Aztán gyorsan könyörögtem Ákomnak, h ugyan vigyen már el. Azt mondta, h esetleg a hátán. De rájöttünk, h az lehet, h kicsit hosszú út lenne, meg fáraszó (nekem), úh ezért most megyünk és szerzünk járgányt. Ha valakinek van esetleg biztos módszere, akkor megköszönném, ha közölné velem.
Bár még nyelvvizsgát se sikerált szereznettek nekem, pedig naggyon kellene ám!! Májusig van időtök.:-))
Húúú!Van egy igazolatlan hiányzásom! Rossz érzés. a múlt hét jelmondata a következő volt mifelénk: Idegileg kivagyok. Csak 20 ember szájából hallottam naponta. Ezért tegnapre Canyonban idegi alpú bulit rendeztek Kvaziék. Hát hát. Mindenki ott volt, csak pont mi nem. Jöttek is a telók, h ejnye-bejnye. Pufi meg beközülte, h még egy igazolatlan és bevonja az engedélyünket. Most para van!:-))
Ha tehát nem tehetem azt hétvégfelé, ami leginkább jólesne, akkor le kell menni Canyonba, mert nem lesz igazolásom..
Csak nem szeretek úgy lemenni, ha nem vagyok a topon, mert akkor inkább mindenkit lehúzok, ahelyett, h ők fel engem és akkor még rosszabbul érzem magam..Ördögi kör.
Csók a családnak
Puszi a patkánynak, és mivel úgy néz ki esetleg mégis valakiknek kellhet a puszika, akkor nekik küldeném.
Fekának és jonnak külön külön egy egy puszi hivatalból is, meg persze az élvezet kedvéért. Zityinek, mert túl jófej velem.
hm. Nyúlfarki nyúlfarki, te meg kapd össze magad, mert nem tudok annyi puszit küldeni, h ne gondolkozz baromságokon..Vagy rem ez már felesleges volt..
helloooo Pocokarcú fiúú
Ne legyél oly szomorúúúúúúú





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat