Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
Aki ismer, ne olvassa el

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
Aki ismer, ne olvassa el

Nna. Gondoltam leírom otthon eltöltött édes óráim finomabbik részeit, de annyi van belőlük, h csak..Mindig elfelejtem, h mekkora idióta családom van, a szó szoros értelmében. Csak némi izelítőt:
Épp leszállok a buszról, bátyám hív:
-Mizu?Megérkeztél?
-Aha. Pont most.
-és sok cuccod van?
-Aha, rengeteg!
-Jó, akkor nem megyek ki eléd.
Szerintetek?!És tényleg!!na jó, félúton csak sikerült odaérnie, dehát kösz.
és az egész hétvége ennek a jegyében telt, Annyira tündériek vagyunk egymással, tiszta karácsonyi feeling uralkodik, totál szivatás!!mindenki mindenkit. Mert kell.
de igazából nem erről akartam írni...
Élek. Újra megint, sok idő után!És imádom!annyira jó! és tudva tudom, h bőgés lesz, meg falkaparás és semmi értelme és lesz*rom, rohadt nagy ívben. Mert ezt már igényeltem rettenetes mód, még ha csak ilyen amilyen és nem lesz semmi és és és, akkor is!Ordítani tudnék, meg repülni és élvezem, h érzek, és igen, még emberből vagyok. és tudom, h vaok elég erős, és határozott, no meg okos és minden, h elfogadjam és megoldjam ezt a helyzetet. Tudom, hol a helyem, tudom, meddig lehet elmenni, tudom minek van értelme, minek nincs. Ezért okos leszek, és semmi olyat nem csinálok, ami másnak kellemetlen és úgy fogom előadni magam, ahogy kell és semmit nem fog észre venni és tök jó haver marad, és én meg jól érzem magam, és nem érdekel, h mi lesz..Mert igazából semmi nem lesz, eccerűen csak élvezem, h érzek megint és sok sok idő után megtudott fogni vki, aki annyira olyan, amilyennek egy pasinak kell lennie és ezért sem lehet sose az enyém, de nem baj..
Meg ezer ok van még,amiért nem, és nem is jut eszembe olyan, ami lehetetlen, nekem elég annyi, h élek. Megint.
Sírni tudnék meg vigyorogni, annyira jó!!!!Ezt nem lehet elmondani..
Ha mégis elolvastad, nem volt szép tőled, de no para, soha semmit nem fogok tenni, v mondani, ami kellemtlen lehet neked, és tisztában vaok a dolgokkal, nem "álmodozom", nagykislány vaok már, de azt ne vedd el tőlem, amit érzek...maradjon minden úgy, ahogy volt, jóó?Köszi.
Legjobb az lenne, ha elfelejtenéd, ha már szemét módon elolvastad. Titkon talán szeretném, de a következményeitől félek, légyszí ne legyenek!
Szeva mindenkinek!
és ennyire vigyázok:nem írom le, h mit érzek..majd kicsit később, eccer talán, vagy sose, majd a bőgős résznél:-)))))))))))))))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat