Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. május 9.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. május 9.

Úgy döntöttem, egye kuc nem várok tovább.
El kell mondanom valamit, vagyis nem kellene, de a lepcses pofim megint nem bír magával. Merthogy azért egy nagy dolog, vagyis nálam az, bár nem mindenkinél...Naaa!
tehát a lényeg: van pasim!!:DDD
De még milyen!! és ki!!:)
és már hosszú 3 hete:D ugyehogy meddig bírtam! pedig legszívesebben már akkor leírtam volna, de egyrészt ő is olvassa a naplóm, aztán nehogy már azt higyje:)), no meg ő is ír naplót és még csak egy betűnyit sem írt rólam, akkor meg én mér'?!:)
De aztán úgy döntöttem, hogy nálam ez nagy hírértékű és horderejű esemény, még ha másnál nem is (ugye kedvesem;D) és közzé teszem.
Tehát hogy milyen is az én pasim?
Teljesen őszintén?!:) Olyan pasis pasi!:D
Olyan jópasi, meg aztán értelmes, és okos meg van neki lelke, nagy, és toleráns, és nem nyálas, és megbízható, és őszinte, és bármit meg lehet vele beszélni és bizonyos dolgokban hasonlítunk, ami nem biztos, hogy mindig jó, de bizonyosokban meg nem, ami szintén nem biztos, h jó, de lehet:DD
Szóval ő olyan, akire nekem szükségem van és imádom:D
..és nagyon örülök, hogy van:)
De most már tuti kíváncsiak vagytok ,vajon ki lehet, eme főnyeremény pasi, háááát ki más, mint az én Drága Hitvesem!:)
és remélem ahogy ezt olvassa, most pirul a feje, és majd ki akar nyírni, hogy én itt össze-vissza égetem, de megérdemli.:)
ha már egyszer ilyen agyamenttel akar együttlenni vállalja a következményeit (haha, pasi és a következményvállalás.. " mennyibe is kerül az abortusz?!":))
Szóval eez van, és ez nekem fontos volt annyira, hogy beleírjam a naplómba..Valakinek meg nem:P
Meg olyan kevésbé romantikus dolgok is vannak, hogy beragadt az ajtó az ülzetbe és nem tudtak bejönni a vevők, de megoldottam:)
Aztán meg rám van sózva ablakpuc, meg csomó papírmeló, mert vámosok jönnek mennek:)
és így nincs időm dipit írni, pedig úgy terveztem, hogy péntekre kész leszek vele, de így kitudja..Bár jövő hét csüt.ig kell teljesen szuperálisra megírnom, addig még...
Aztán meg kaptam ooolyan fincsi parfümöt! ahogy a fiúk elhúztak, rávetették magukat a csajok (na jó, kicsit én is:)), és szaglászták, és próbáltak rájönni honnan,és ma illatos virágszál vagyok és mindenki belémszeret:DDD
Aztán Nagy Testvérnek már füle is van, úh csak halkan gépelek:), bár gáz, mert zenét így nem tudok hallgatni, jó lesz már ha május végi felé vesszük az irányt, de gyorsan!
ja, reggel meg majd' elütött egy busz, még szerencse, hgoy jó a fék, csak kicsit hangos..Hát, kcsit kómás voltam, de jó is, mert így még ahhoz is fáradt voltam ,hogy szívinfarktust kapjak.:)
Sofőr bának laza integetéssel megköszöntem életem..(hát ennyit érek magamnak?!:))
Go Barbi go ablakot puccccolniííííííííííííííí

Puszi az én édes Családom hímtagjainak és a Csipikének, akit aaannnyira de annnyira imádok, mert ő a haverem, meg a szeretőm (hupsz elszóltam magam:DD)




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat