Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005. március 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005. március 21.

Hajjjajajjj!!!!
Kattogok, mint a falióra! Milivel megnézük tiesto koncertet xedszer, és úgy éreztem, jól esett volna ott lenni:-)))
De nem nyüsssz, mert vagy igen, vagy nem, nem rajtam múlik..Jenny megkapta az ultimátumot, szerdáig van ideje, h eldöntse. Úgy nem akarom elcibálni, h hulla fáradt, és nincs kedve..De azért remélem jóóól meggondolja!!:-)))
Ma reggel, vagyis már tegnap hazajöttem, és jó újra itthon. Már hiányoztak kicsit családom hőnszeretett tagjai. Anyukám első mondata a két puszi után:
A kaját melegítsd meg, ruháidat dobd a gépbe, aztán menj aludni!
:-) csak nem ezt csinálom már 5 éve, ha hazaérek?!:-)
De most megleptem, mert nem mentem aludni, inkább kicsit faggatóztam mizujs. Anyu első komoly híre: Nincs jójáték! Atya Úristen!:-))
Aztán megnéztem velük az Argot, bár már láttam. A sztori lapos, eléggé hajaz a Blöffre, meg A ravasz, az agy..-re, de komoly dumák vannak benne. Tibi meg istenkirály:-))
Délután megyünk bátyámmal vásárolgatni, mert megtehetjük. Már előre várom, ketten együtt brutálisak bírunk lenni.:-))
Kicsit mocsok vagyok, mert ráébresztettem, hogy egyetlen édes, drága hugicájának akar venni parfümöt húsvétra, és háát nem bír ellenállni nekem:-)) Na, jó valljuk be, ki bírna?!:-)
Ja, jön húsvét, bár szerintem nem tudom. Már mondtam, h nem biztos hogy hazaérek.Nem mondom, hogy meglepődtek.:-))

Igazából csak egy két beszólásból vágom ,h örülnek nekem, valahogy nem az a túlzott érzelemkimutatós család az enyém. De azért tudom, h szeretnek.:-))
Rákérdeznek suli, pasik, bulik. Bólintok, és ennyiben maradunk. Néha azért rossz, h ennyire bíznak bennem:-) Úgy 16 éves korom óta nem szólnak bele, mit csinálok, úgy hiszik, van elég gógyim, h ne b@sszam el a dolgaim...Ha tudnák!!:-)))
Persze azért néha megkapom a fejmosást, főleg ha bizonyos levelek érkeznek, amitől kicsit megrémülnek, de nem cseszegetnek..Még suliban, mikor mindenki parázott, jaj, h mondom el, h egyest kaptam, vagy terhes vagyok :-)), nem értettem..Nincs olyan, amit ne mondanék el, ha úgy érzem, el kell. Bár általában nem sok mindent mondok el, de azért nagyjából képben vannak..

Öcsém dúlt. Beindult a foci, és elsőre x-et játszottak, nem volt büszke magára. De én igen! Fasza Öcsim van! és már lassan egy évesek lesznek Zsófival! 20 évesen?! A bátyám meg én meg csak tengünk lengünk. Micsoda szégyen:-)))
Judit megdöntötte a rekordot. 49! hm, nem tudom, h büszke legyek rá, vagy inkább lecsesszem, szerintem oltogatom, szerintem.:-))
Jenny meg melózik, még mindig, már 3 hete, szinte egyfolytában, talán két szünnappal.. Már pedzegette, h fáradt:-)))
Úgy nagyjából ez van, no meg még mindig, és májusig egy-két hétre folyamatosan fel fog tűnni a dipi téma. Ha annyit foglalkoznék vele, mint amennyit itt emlegetem, summa cum laude végeznék:-))) De nem hat meg. Rem sikerál elégségesre, és omen. Nem ettől leszek jó manager, már ha egyszer leszek.:-))
JAJ! majd' elfeledtem! Önképző körbe járok! Nem hiszitek el, de támogatást fogunk kapni az egyetemtől, h kultúráltan ihassunk, mert hogy önképző kör lettünk!! Nem hiába menedzser jelölt a banda nagyrésze!:-))
Megyek penca, jócca mindenkinek!
Feka, Jon puszik nektek
NyF remélem alkalmas vagy feladatod ellátására;-)
Kedves Púpos, kicsit elolvasgattalak..Lehet, h tévedtem..Majd kiderül..Pusz neked is

és Nektek, az ország gazdasági fejlődését elősegítő majdnem 4 millió dolgozónak, Nektek, a tárasadalom hasznos tagjainak, MUNKÁSOKNAK! KELLEMES HÉTFŐT KÍVÁNOK!
Gondoljatok arra, hogy nélkületek sokan nem élvezhetnék a rózsadombi házikójukat! Hát nem jó érzés dolgozni és segíteni a rászorultakon?! Büszke vagyok rátok! és minden tiszteletem az önzetlenségeteké!
tudom, tudom, nem vagyok vicces, de hát így születtem és pénztártól való távozás után...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat