Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
2005-11-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
2005-11-16

No hát no.
Most, hogy így nemigen veszi ember a fáradtságot, hogy elmásszo hozzám, írhatok amiről akarok. Nem mintha eddig nem írhattam volna. Há' mirű' másru' szóna a fáma, mint az albirú, amink csincsen. Még mindig. Úh most szállón vagyok, zuhanok a mélybe.. Szal eltűrt vendég vagyok vala, hip hip. Jó, ez sem igaz, mert elvileg szívesen látnak ottan ám! (jaja, ízlésficam az van arrafele, de hát na. Ennek én csak örülök)
Tehát, ezen okból kifolyásilag tegnap nem tengett bennem túlzottan az életöröm. A halálnak jobban örültem volna. De aztán jöttek fiúk és megoldották kedv próblémámat, én pedig számomra is érthetetlen mód felett sikerült végül úgy este 11 felé már mindent leszarnom és ez nekem jól esett eléggé. Meg én is. Estem. Volna. Ha fel tudok állni. De ez sem igaz, mert fogadásból lezuhanyoztam 10 perc alatt. és nyertem egy csokit (a jelszó: Csokiért bármit!) oké, oké majdnem bármit;)
Meg jól be is zabáltunk! Ez azért külön megjegyzendő, mert napközban idegbetegség miatt a szám zárva tartott. Csak néha nyílott ki, hogy nőhöz méltó ostobsaág buggyanjon ki rajtakeresztül a nagy világba.
Ja. Eltűntem. Elvesztettem magam valahol az Alvószoba és a Csirkeól között.
Mától kézbe veszem a dolgokat.. már ha lenne mit. Mármint van csak azzak nem tudok mit kezdeni. Dee. Azzal tudok ,csak az most annyira nem prioritás, báár nyilvánvaló, hogy mindig ott van az első helyek egyikén.
Örülök, hogy beszélhettem, remélem ti is, hogy olvashattátok.
Bár ez nem is kérdés, ez evidencia. Vagy inkább deviancia?! inkább...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat