Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
levél

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
levél

Nos.
Igencsak úgy tűnik a jövő hét újra mazo-week leszen!:-)) Mert hétfő délig dolog, aztán pihike helyett zh-ra tanulás, oszt fodrász, ez még oké. Aztán kedden vmi irodába kell mennem melózni, még passz. Aztán szerdán interjú, suli, zh-ra tanulás, éjjel meló, aztán csüt suli, zh-ra tanulás, éjjel meló, aztán péntek zh (már, ha sikerál elintézni), végre ALVÁS, és éjjel meló..Megeen erotikusan rekedt hangom lesz péntekre, az tuti.;-))
Aztán két nap szunya, és vasárnap bulika, de még miiilyen!! Mert megérdemlem!:-)))Nagyon nagyon nagyon nagyon rettenetesen várom mááááárr!! Édesanyám, te jó aaasszony!! Csirip csirip:-)))
Judit anyám meg nem akar elengedni..Mert lehet, h egyedül kell lemennem..Jucmam meg félt, h eladnak ukrajnába kurvának (érdekes, igazi anyum is folyton ezt hajtogatta, igaz akkor még tizenéves voltam)..Mert hogy mégiscsak sijófok, meg csúnya bácsik és ilyesmi..Hiába győzködöm, h tuti lesz ott haver, meg dandy mindenképp, ha vmi gáz lenne.. persze nagykislány vagyok,úh megyek, de annyira ééédi, ahogy félt:-))
Akartam berakni egy levelet, de felesleges..
A lényege ennyi:
Tisztelet nélkül pedig nincs barátság..

Éljen soká a Veszprémi Egyetem, pláne az I 3. emelet (Vezetési és Szervezési Tanszék)!!és Gál Zoltán Rektor Úr, aki kitalálta ezt a szakot nekünk! Köszi Zotya, jólesett..

Puszi nektek ördögök, bár csak köztetek lehetnék már..
és jó hétvégét az ismerősöknek, meg az ismeretleneknek

Jujujuj! Új albipajti?! hát komolyan mondom készen vagyok tőle!!
Olyan zenéi vannak, ráadásul ő se az a fajta, aki halkan hallgatja, csak azért hogy papírból vannak a falak:-)) és még mélynyomót is akar hozni..huhh. és az a kaján vigyor a fején, amikor meglátja, hogy táncolva mászkálunk a lakásban!!
Szemét NyF úúgy felpörgetett, hogy nem hiszem el, hogy még hol van jövő hét és még csak...váváváváváváváváá
Nembaj, úgy elhussan a hét, h észre sem veszem és egyszercsak ott állok a lépcsőn, nézem a tömeget, és Bigusszá változom:-))
Isten áldja az embert, aki kitalálta az elektronikus zenét!
Volt agya! nem kevés:-)))
akarom akarom akarom...
Húúúúúúzok elfele, mert ha még a dipit se adom le hétfőn, akkor aztán tényleg búcsút mondhatok a februári dipinek..
Csóközön, amerre látok
Boldog szombatot kínálok!






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat