Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Boszi naplója


Gyogyóóós [101402 AL], gazdája Boszi
kattogás+ alvás

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/101402
kattogás+ alvás

Helyzetjelentés:
Mivel a héten sem alvásból, sem evésből nem értem el az átlagot, de talán még az alsó szélsőértéket sem,illetve a heti mozgás, állás séta kategóriában a kívánatos szintnek kb 3szorosát sikerült teljesítenem, némi nemű testi elváltozásról vagyok kénytelen beszámolni: Vádlik bedurranva, kőkemény, comb és fenék izmok fájósan, sajgósan növekedtek, zsírpárnák, különös tekinettel a oldalsókra, de a test bármely részén észrevehetően összeszottyanva, pocika eltűnődött, karok szálkásodása beindult (jóó, még nem Madonnás:-)), váll, hát izmok merő görccsé való fajulása (befizetek egy órás dögönyözés, masszírozásra! valaki?!), barnás-sárgás szemek, az eredeti zöld helyett, viszont! táskák, szatyrok, fekete karikák az elvárhatónál sokkal kevésbé jelentek meg..
Nem, nem nézek ki fitnesslédinek, eccerűen a héttel ezelőtti valómhoz képest, kicsinyét jobban, szerintem. Mire nem jó egy nyomda!!:-))
Ja, meló, fergeteges vót! Rohadt nehéz magazinok, üvöltő rédijóó, ének, aztán két óra állás, szó szerint, mert a gép műkszött két percre, oszt 25re meg nem..Elmúlt.
Hazafelé megkattantam! Mivel nem jött Jenny, zenét cipeltem magammal. Kb 50 perces útból csináltam 35öt, én a lassúléptű!!
Rohanás közben persze nekiállt mozogni kezem, buksim, mert hirtelen olyan hangulat kapott el, mint bulik végén szokott (még az időpont is stimmelt, reggel 6 után), azaz eszeveszett pörgés, hogy még ki kell élvezni, a buli utsó óráit, ereszd el a hajamat és szabaduljon el a pokol, vicsoríts és táncolj!!! Kimondottan élveztem.
Főleg, h most már tényleg megyek builba, ha kézenállva kell, egy szál egyedül, akkor is!! Jeeee:-))
Más szinten is elkapott a kattogás, de erről le kell mondanom, mivel egyetlen meber tudna jelenleg segíteni, és ő az egyetlen (na nem leszek nagyképű, nem ő), aki nem segítene..Erre szokta vót mondani az ucca népe, h ÍJ.
Majd elfelejtettem! Tegnap voltam interjún. Mivel előtte nem sokkal tudtam meg, h menni kell, és ugye hullamerev voltam, nem igazán volt erőm hozni a meggyőző Barbit. Bár elég komoly melónak tűnik, egyrészről jó lett volna, ha sikerál jóbenyomást kelteni és legalább a második körig eljutni, másrészről meg ez egy olyan munka, ami rohangálós, szervezkedős, összetett (szal király!!:-)), de egész embert kíván, napi 10-12 órában. Tudom, h egy idő után élvezném, meg azt is, h nem lenne időm a nyelvre meg a dipire, és most ezek a legfontosabbak..Tehát azért nem olyan nagy baj..
Átköltöztem a másik szobába, jövő héten jön a srác lakni. Bár a főbérlőnk még nem tudja, h fiú jön..Nemtom, mit fog szólni, de igazából nagy ívben..és én nem leszek itt, mert otthon írom a Vackot, ha ugrani kell a Céghez tudjak ugrani. Bár imádott és mélyen tisztelt konzulensem még azt a rohadék kimutatást sem bíjta átküldeni nekem egy hét alatt..Ez van.
Asszem ma utazok, és vnap délig csak aludni és enni fogok, mint a kisbabák. De jó lenne, annak lenni!! Egész nap csak kényeztetnének, és babusgatnának, és semmi dolgom nem lenne!!
Azt hiszem, igazából nekem örökre gyereknek kellett volna maradnom, ez a sorsom, csak elszúrtam vhol:-)))
Na puszi mindenkinek, legyetek jók és szobatiszták!
Jó hétvégét!
Nyulaknak meg jóó érzéseket!!
Ja, erről jut eszembe..Ákos tegnap végre hozott egy kis színt sivár életünkbe:-)) Igaz, majd csak 7e után örülhetünk igazán, de már maga a tudat is jókedvvel tölt el. Mert márciusban mindent megérdemlek, az tuti!!:-))
Jonnak: stadion 30/b, várlak!!!!;-))

rohadt érzés, amikor nem tudsz mit mondani, olyannak, aki nagyon közel áll hozzád. Egyszerűen képtelen vagy. Ahhoz már eléggé túl vagy, h ne legyen értelme játszani, de ahhoz még kevéssé, hogy ..Hogy, mi?! Nem tudom, leszek-e rá képes valaha..
Lehet, h mégis a bátyámnak van igaza?! Nem szeretném..
Akkor inkább egy ideig tényleg no telo, sms..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat